Zadeva: 😇 Navdihni se dragi-a Friend

free trening I uvodni razgovor

NAVDIHNI SE IN DOPUSTI, DA TI PONOVNO ZRASTEJO KRILA 
Inspiracija je božanski vpliv ali aktivnost na osebo, ki naj bi jo kvalificirala za to, da prejme in komunicira sveto razkritje.
(Websterjev slovar)
 
Dragi-a Friend,
 
Kot pogosto delim s svojimi dragimi udeleženkami mojih programov, je navdih le klic stran. Zanj ne potrebuješ nič, ne stane te nič, je zmeraj na voljo in zmeraj dviguje tvojo vibracijo. 
 
Mi ga imamo v ozibilju v na našem Havajskem Mastermindu. Danes je naš prvi dan, ko se bomo s čolnom odpravili med delfine in kite.

Vendar pa tudi vem, da včasih človek potrebuje nekaj pomoči pri tem, da ponovno najde navdih in to povezavo z božansko iskro ter začuti srečo in obilje, ki se zlivata v valovih in neomejinih količinah v njegovo življenje.
 
V predprazničnem času vem, da bomo neglede na naše zaobljube glede nakupov daril, želeli svojim dragim izkazati pozornost, nenazadnje pa tudi sebi. Morda boš tokrat sebi in svojim dragim podaril-a nekaj navdiha.
 
Za STRASTNE USTVARJALCE  sem pripravila sem predpraznično ponudbo, v kateri lahko izbiraš med programčki, meditacijami, zvitki in še kaj. Če se boš navdihnil-a in v praznični ponudbi našel-a kaj zase, boš sodeloval-a v žrebanju čudovitih nagrad v vrednosti 3900€.


Prihodnje leto sem sem namreč zavezala, da bom ženskam, pa tudi moškim, če bodo pripravljeni na to, da jih vodi ženska - ugotavljam namreč, da imajo s tem problem - pomagala stopati v pretok s prosperiteto na vseh področjih. 
 
Pripravljam dopolnitve svojih programov za poslovno in osebno rast s »kozmičnimi razkritji« in še bolj poglobljenim razumevanjem delovanja energije, telesa in duha ter njihovo prepletenostjo in vplivom na naša življenja ter posel in življenjski slog, ki ga živimo in ki ga želimo živeti.

Pošiljam ti srčen tropski pozdrav.

Aloha, Tamara


P.S. Med tem, ko se tudi jaz na nek način šolam, pa čeprav sočasno izvajam tudi program Havajski mastermind – Oddih intuitivnih vodij, pa te vabim, da obiščeš praznično stran, ki sem jo pripravila zate z namenom, da se navdihneš.


STRASTNO ŽIVLJENJE
Programi za osebni in poslovni uspeh z mednarodno certificirano intuitivno mentorico Tamaro Belšak, univ. dipl. nov., Divine Living coach, ICF acredited.
info@strastnozivljenje.com

Te novice prejemate, ker ste se nanje prijavili preko spleta, ali pa na katerem od dogodkov, ali pa ste izrazili željo po tem. Vesela sem, da lahko vam lahko služim. Več o tem, kako upravljamo z vašimi podatki, je navedeno v Politiki zasebnosti. Iz novic se lahko zmeraj odjavite s klikom na Odjavo v nogi sporočila.