Zadeva: 💞 Najboljša ponudba predprazničnih dni

free trening I uvodni razgovor
Energija uma je bistvo življenja.
Aristotel
 

NAVDIHNI SE IN DOPUSTI, DA TI PONOVNO ZRASTEJO KRILA 
Dragi-a Friend,
 
čas kar prehitro mine in tako se tudi jaz s svojimi dragimi intuitivnimi mastemindkami po dveh tednih vračam iz Havajev domov k svojim dragim. 

Kljub velikim izzivom prihoda na Big Island, o čemer bom več napisala v blogu, ki ga pripravljam, so se naše energije uskladile z univerzalnimi vibracijami globine in miru. Jasna so bila ob tem tudi navodila za to, kako pomembno je prepustiti načrte univerzumu ter z jasnimi namenom delovati v dobro sebe in drugih.

V tokratnem pismu te vabim, da pokukaš v praznično ponudbo Navdihni.se in izpostavljam prednosti zate, v kolikor se boš odločil-a postati naročnik-ca Intuitivne napovedi meseca.


V TEM PISMU IZPOSTAVLJAM
 
 
Intuitivno napoved meseca. Deluje kot VODNIK ZA IZPOLNJENO ŽIVLJENJE, ki ti pomaga prisluhniti svojemu notranjemu glasu ter te  s praktičnimi nasveti in vajami vodi k uspehu v življenju in poslu. Kot naročnik-ca napovedi boš v letu 2019 v svoj e-poštni nabiralnik vsak mesec prejemala napoved, ki ti bo nudila smernice za doseganje ciljev, oblikovanje jasnega namena in življenja, ki je usklajen z tvojo najboljšo možno potjo.
 
Ob naročilu IN meseca v praznični ponudbi, prejmeš še STVARNIKOV ZVITEK v vrednosti 17€ ter vse bonitete, ki ti kot naročniku-ci pripadajo.
 
TO JE TUDI NAJBOLJŠA PONUDBA TEGA PREDPRAZNIČNEGA NAVDIHA


Navdihni se dragi Friend.

Z ljubeznijo Tamara


P.S. Naj te spomnim, da če boš v praznični ponudbi našel-a kaj zase ali svoje drage, boš sodelovala tudi v nagradnem žrebanju. Nagrade so res čudovite.
1. NAGRADA: 3 MESEČNI MENTORSKI PROGRAM S TAMARO V VREDNOSTI 2.800 €.
2. NAGRADA: 4-URNI INTENZIV MANIFESTIRAJ MOJSTRSKO S TAMARO V VREDNOSTI 650 €.
3. NAGRADA: 3 X BREZPLAČNA UDELEŽBA NA MEDITACIJAH OB NOVI LUNI V LETU 2019 V VREDNOSTI 3 X 150 €.
 

STRASTNO ŽIVLJENJE
Programi za osebni in poslovni uspeh z mednarodno certificirano intuitivno mentorico Tamaro Belšak, univ. dipl. nov., Divine Living coach, ICF acredited.
info@strastnozivljenje.com

Te novice prejemate, ker ste se nanje prijavili preko spleta, ali pa na katerem od dogodkov, ali pa ste izrazili željo po tem. Vesela sem, da lahko vam lahko služim. Več o tem, kako upravljamo z vašimi podatki, je navedeno v Politiki zasebnosti. Iz novic se lahko zmeraj odjavite s klikom na Odjavo v nogi sporočila.