Zadeva: 🎁 Happy Halloween drag-a Friend


Friend, 

zadnje tri leta sem se ukvarjala s simptomi, ki so mi na "stara leta" pričeli povzročati mozolje na obrazu. Bilo je kar kritično...

Po domače, grozno sem izgledala :).

Spraševala sem se, kaj je to povzročilo? Intuitiven vpogled kaže na to, da sestop iz klasičnih sistemov delovanja, osebnostne spremembe in spremembe v zavesti, spremembe načina življenja, stres, mix vsega, da morda tudi hormonske spremembe, medtem, ko se približujem Abrahamu.

Vsekakor sem najprej prisluhnila sebi. Ni mi bilo do tega, da tekam od enega zdravnika do drugega, ki bi me pošiljali na hormonske in krvne teste, saj vem, da je tudi tovrstno testiranje omejeno na najbolj očitne dejavnike. Še bolj pa me zmoti necelostna obravnava.

Skratka, prisluhnila sem sebi, svoji intuiciji in se odločila, da iz vegeterjanskega prehranjevanja preklopim na vegansko. Da push je bil močan, počutje pa tudi veliko boljše. Pridobila sem več energije, mozolji so se prenehali pojavljati.. 

Kaj pa mi je pri tem bistveno pomagalo!!! 

Najbolj pa mi je pri uvajanju vseh teh sprememb ter nenazadnje pri uravnavanju hormonskega sistema, stresa in nivoja energije v posameznih organih pomagala refleksoterapija z Mihaelo Lederhas.

Kozji sirček, paradižnik in mocarela so se mi namreč zelo luštali, prav tako sirov burek :). Vendar sem se vsakič, ko sem posegla po tej hrani, naslednje jutro zbudila z novim izbruhom mozoljev na obrazu. Tisti, ki ste me v tem obdobju videli, veste, o čem govorim.

Pri uvajanju potrebnih sprememb mi je izjemno pomagala Mihaelina čudežna roka. Po 10-tih terapijah je bil ta prehod veliko lažji in predvsem samoumeven. Vsak petek, po obrazni refeleksoterapiji, sem se tako prenovila in napolnila z energijo. To je bila čudovita pika na i zaključka delovnega tedna.

Zaradi izjemnih učinkov Mihaeline obrazne refleksoterapije, sem jo uspela nagovoriti, da za skupnost Strastnih ustvarjalcev in ustvarjalk pripravi posebno HALOWEEN ponudbo. 

Vesela sem, da lahko sedaj 3 refleksoterapije (ali pa japonskega kozmolifitnga) prejmeš za veliko nižjo ceno kot sem jih jaz. 


!!!Vse kar je potrebno za to, da se ti popust šteje, je, da v  komentar svojega naročila vpišeš moje ime, torej: TAMARA.

Dragi-a Friend, želim ti čudovito noč čarovnic, še bolj pa kontemplacijo ob povezovanju s svojimi predniki, bližnjimi in ljubljenimi, ki jih ni več tukaj.

Upam, da sem te s tem čudovitim darilom vsaj malce razveselila.

Z ljubeznijo, Tamara

P.S. Ta ponudba je časovno omejena in velja samo do 31. oktobra, zato predlagam, da si jo ogledaš in izkoristiš to enkratno priložnost. Klikni tukaj.


STRASTNO ŽIVLJENJE
Programi za osebni in poslovni uspeh z mednarodno certificirano intuitivno mentorico Tamaro Belšak, univ. dipl. nov., Divine Living coach, ICF acredited.

Te novice prejemate, ker ste se nanje prijavili preko spleta, ali pa na katerem od dogodkov, ali pa ste izrazili željo po tem. Vesela sem, da lahko vam lahko služim. Več o tem, kako upravljamo z vašimi podatki, je navedeno v Politiki zasebnosti. Iz novic se lahko zmeraj odjavite s klikom na Odjavo.