Zadeva: 💞 Ali veš zakaj je umik dober?

free trening I uvodni razgovor
Veliki umi razpravljajo o idejah; povprečni umi razpravljajo o dogodkih; majhni umi razpravljajo o ljudeh. 
 Eleanor Roosevelt 
Oh dragi-a Friend,
 
po dveh tednih sem spet doma po res čudovitem oddihu #hawaiimastermindz delfini, vsem morskim kraljestvom in celim otokom s svojimi mističnimi lastnostmi. Počasi se sidram fizično in mentalno v ta prostor in čas. Naš oddih na Big Islandu na Havajih  je bil prav nadrealističen in težko ga je umestiti kamorkoli. 
 
Zapis doživetij je v duši in srcu, v širšem zavedanju in prenosu teh novih energij tja, kjer delujemo večino časa. Ko potujemo fizično ali pa samo s svojimi mislimi je zame najpomembneje, da nova spoznanja, za katere vemo, da delujejo v najvišje dobro vseh, znamo tudi integrirati v svoj vsakdan. 

Mir in harmonija sta se vtisnila v naš oddih #3 in temu še takole veliki izzivi ne morejo kljubovati. Dvig na vibracijo radosti in miru je bil takojšen, morda celo čudežen. Vendar mednim, da je slednje odvisno le od naše pripravjenosti za povezaovanje s temi vibracijami. In me smo bile pripravljene.
 
Vsak oddih je svojstven, nič ni enako kot je bilo prejšnjič in skladno s tem se tudi dogodki odvijajo drugače. Vendar pa je intuitiven umik daleč stran od sveta, ki nas sicer kali, zmeraj dobrodošel, saj se nazaj vračamo z delčki sebe, do katerih prej nismo mogli dostopati. 
 
Več o tokratnem oddihu na Havajih bo kmalu na mojem blogu. Sedaj pa hitim v k vašim naročenim Individualnim intuitivnim napovedim za leto 2019.

                           V TEM PISMU IZPOSTAVLJAM

 STVARNIKOV ZVITEK je  kanalizirano sporočilo Jezusa, natisnjeno na 120g biserni papir, zavito v zvitek, zavezan s srebrno vrvico, v belem bisernem mošnjičku. Poleg zvitka sta v darilu še PROGRAMIRANA KRISTALA kamene strele in ametista za podporo pri  ustvarjanju PROSPERITETE v letu 2019 v skladu z vibracijo sporočila stvarnikovega zvitka. Mošnjiček vsebuje še belo čajno svečko.
Ekskluzivno in zelo osebno darilo sebi ali komu, ki ga imaš rad-a.


Klikni na Navdihni se dragi Friend in deli svoj navdih.

Z ljubeznijo Tamara


P.S. Vsi ki boste našli navdih v tej praznični ponudbi boste sodelovali v čudovitem nagradnem žrebanju. Več o tem pa tukaj.

STRASTNO ŽIVLJENJE
Programi za osebni in poslovni uspeh z mednarodno certificirano intuitivno mentorico Tamaro Belšak, univ. dipl. nov., Divine Living coach, ICF acredited.
info@strastnozivljenje.com

Te novice prejemate, ker ste se nanje prijavili preko spleta, ali pa na katerem od dogodkov, ali pa ste izrazili željo po tem. Vesela sem, da lahko vam lahko služim. Več o tem, kako upravljamo z vašimi podatki, je navedeno v Politiki zasebnosti. Iz novic se lahko zmeraj odjavite s klikom na Odjavo v nogi sporočila.