Zadeva: 🌟 3. miti manifestacije


 Dragi-a Friend,

navdihnjena sem bila k temu, da spregovorim o mitih manifestacije, pomembnih 3. področjih uresničevanja, v katere vlagamo toliko energije in na katerih se tudi izgublja potencialna energija ter predvsem zaupanje vase in v to, da smo na svoji poti vseskozi podprti s to silno, nevidno silo, ki jih pravimo vesolje.


POVABLJEN-A PA SI TUDI NA DVA ZELO AKTUALNA DOGODKA STRASTNEGA ŽIVLJENJA





Če tudi ti čutiš, da je čas za bolj poglobljeno dela na preseganju svojih omejitev, za pozitivno usresničevanje in mojstrstvo kreiranja skupaj z utripom vesolja, te vabim, da se vključiš v PROGRAM ELITNI UM. 





Morda pa potrebuješ samo kak dan za sestop iz matrike in vsakodnevne rutine. Povabljen-a si na DELAVNICO ŽIVIM PROSPERITETO. Zgodnje prijave so na voljo do 15. septembra. Več informacij pa tukaj.


Za vsa vprašanja, sem ti zmeraj z veseljem na voljo. Pošlješ mi jih lahko tako, da odgovoriš na tole sporočilo. 

Se že veselim pogovora.

Z ljubeznijo, Tamara

P.S. V videu je tudi praktična vaja, ki te bo uskladila z energijo namena, ki ga želiš uresničiti. Pravo mojstrstvo pa lahko dosežeš s konsistentnim delom v programu Elitni UM ali na nekaj začetnih korakov na delavnici ŽIVIM PROSPERITETO, 3. oktobra.

STRASTNO ŽIVLJENJE
Programi za osebni in poslovni uspeh z mednarodno certificirano intuitivno mentorico Tamaro Belšak, univ. dipl. nov., Divine Living coach, ICF acredited.

Te novice prejemate, ker ste se nanje prijavili preko spleta, ali pa na katerem od dogodkov, ali pa ste izrazili željo po tem. Vesela sem, da lahko vam lahko služim. Več o tem, kako upravljamo z vašimi podatki, je navedeno v Politiki zasebnosti. Iz novic se lahko zmeraj odjavite s klikom na Odjavo v nogi sporočila. 

Vedno se lahko odjavite ali spremenite vaše osebne podatke.

Powered by:
GetResponse