Subject: Kuidas saavutada kontroll oma isude üle?


Kevadised tervitused!


Mõnusalt päikeselisel teisipäeva õhtupoolikul ootas Tallinnas meie dieedispetsialiste üle paarikümne huvilise, kes soovisid Dr Simeonsi dieedi kohta rohkem teada.

Sind polnud nende hulgas? Ära muretse, anname Sulle lühikese ülevaate, millest olulisest loeng-vestlusringis rääkisime - millistest etappidest koosneb Dr Simeonsi dieediprogramm, millised on inimeste kogemused ning miks on konsultandi roll oluline.

Kui soovid end hoida kursis Dr Simeonsi dieedi uudiste ning tulevaste sündmustega, jälgi meie tegemisi meie Facebooki lehel, vajutades ‘meeldib’. Peatselt tulemas uued internetiloengud ja vestlusringid Tartus, mille hõikame ka sotsiaalmeedias välja!




Millistest etappidest koosneb Dr Simeonsi dieet?

Dieediprogrammi esimeseks oluliseks osaks on paaripäevane nuumamise etapp. Kulub keskmiselt 3 päeva, enne kui keha varurasvadele Biolit graanulite abil ligi pääseb, seega nuumamise jooksul on eesmärgiks luua kehale vajalik tagavara põletamise jaoks kergesti kättesaadavaid rasvasid. Ei tasu aga muretseda, kuna juurdelisandunud kaal kaob järgneva paari päevaga.

Kaalulangetamise protsess toimub 500 kcal dieedi ajal, mil igapäevaselt tarbitakse spetsiaalseid Biolit graanuleid, mis annavad Sinu ajule informatisooni hCG-hormooni olemasolust (edastavad ajule võnkeinfot, tegelikult ei sisalda graanulid hCG-d). Tänu sellele saab Sinu keha päevas varurasvadest 1500-4000kcal toitaineid, millele lisanduvad igapäevaselt 500kcal toidu kujul. Kuna keha põletab varurasvasid, siis langeb ka kaal ja seda jõudsasti - samal ajal aga tunned täiskõhutunnet, sest energiavajadus on tagatud! 500kcal dieet kestab vastavalt soovile 23-40 päeva.

Dieediprogrammi kolmas etapp on mahalaadimine, mille jooksul inimene jätkab 500kcal dieediosa 3 päeva, kuid enam graanuleid ei võta. Seda seetõttu, et kehal kulub hCG aineinfo kehast väljutamiseks 3 päeva ning peale seda on kalorite koguse tõstmine ohutu ning keha ei ohusta kiire kaalutõus.

Viimase etapina läbitakse stabiliseerimine, et langetatud kaalu kinnistada ning vältida kaotatud kaalu tagasitulekut. Stabiliseerimise jooksul on eesmärgiks säilitada kolme nädala jooksul kaalu +/-1kg piires, et keha jätaks oma mällu Sinu uue kaalu normaalkaaluna ning ei hakkaks püüdlema uuesti kaalutõusu poole, et eelnevat “normaalset” kaalu tagasi saada.



Millised on inimeste kogemused 
Dr Simeonsi dieediprogrammiga?

  • Dieediprogrammi on lihtne läbida - kuna juhend on selgesti arusaadav, hea on järge pidada veebipäeviku abil ning isiklik konsultant aitab läbi närida kõikidest küsimustest ning muredest, mis võiksid dieediteekonnal tekkida, on dieedi läbimine imelihtne

  • Kaal langeb igal juhul - kaalulanguses võib olla kindel ka juhul, kui teete protsessi jooksul mõningasi eksimusi, neid ei tohiks karta, konsultandid on olemas. 40-päevase dieediperioodi puhul võite kindel olla, et kaal langeb vähemalt 8kg!

  • Enesetunne on hea - dieet ei mõjuta tervist negatiivselt, pigem aitab kaasa hea olemise saavutamisele, taastab normaalse ainevahetuse ning puhastab keha.

  • Pole mingit nälga - tühja kõhu tunnet ei pea kartma, pigem kipub tänu varurasvadest saadud energiale ja täiskõhutundele söömine ära ununema. Hea nipp on panna endale telefonile meeldetuletused õigetel söögiaegadele ;)

Miks on konsultandi roll dieedi läbimisel oluline?

  • Konsultant on igakülgseks toeks - olgu Sul ükskõik milline küsimus dieediprotsessiga soeses, võid kindel olla, et konsultant leiab sellele vastuse ja igale murele lahenduse. Temaga võid ühendust võtta nii kirjutades/helistades, tagasisidet saad juba mõne tunni jooksul!

  • Suhtumine on inimlik, mõistev, professionaalne - konsultandid on selleks, et dieediteekond Sinu jaoks võimalikult lihtsaks teha ja kogemus positiivseks. Seda kõike õhkab ka nende igati lahkest ning toetavast olekust.

  • Konsultant motiveerib Sind ja hoiab positiivsena - dieedi läbimisel ongi edu võti see, kui Sul on keegi, kes Sind kõrval motiveerib ja aitab hoida positiivsena. Ära kõhkle ning võta ka keerulistel hetkedel konsultandiga ühendust, sest tema teab, kuidas Sind aidata!

  • Õpid ka edaspidiseks, kuidas teha tervislikke valikuid - Sinu harjumused toiduvalikute tegemisel muutuvad ning konsultant aitab Sul valida just Sulle sobilikke lahendusi, mida ka edaspidi kasutada.


Kui ka Sina tunned, et soovid samuti võitluses liigsete kilodega kogenud toitumisspetsialistide abi, võta ühendust meie konsultantidega, kes aitavad Sul koos Dr Simeonsi dieediprogrammiga 40 päeva jooksul alandada kehakaalu 8-15kg.

Taasta oma enesekindlus ning hea enesetunne meie abiga!





Tervist, rõõmu ja ilu soovides

Aire Kängsep
Dr Simeonsi dieedi konsultant ja toitumisnõustaja
Telefon: +372 513 4243

aire.kangsep@simeonsidieet.ee
www.simeonsidieet.ee