Subject: Võimalus osaleda TV3 saates "Naudime elu"

Hea saare maakonna ettevõtja ja turismiedendaja,

 

TV3 koostöös Saare Arenduskeskuse ja partneritega plaanib filmida Saare maakonnas elamusterohke meelelahutussaate „Naudime Elu", mis on suunatud laiale sihtgrupile, tutvustamaks nii ekstreemseid elamusi, lõõgastavaid puhkamisvõimalusi kui maitsenaudinguid. Saate filmimine toimub orienteeruvalt mai lõpus ning eetrisse läheb juuni alguses. Peamisteks teemadeks on meelelahutus, seiklus, põnevad sündmused, teenused, tooted, maitsed jms.


  • Saadet vaatab suur inimhulk ühe vaadatuima telekanali TV3 eetris. Saatesari linastub igal laupäeval kell 10:00 ja kordus TV6 eetris igal pühapäeval kell 10:00, aga ka kaasaegses Tvplay keskkonnas, kus saab saatesarja vaadata endale sobival ajal järele.

  • Saatele tehakse laiahaardelist sponsoreeritud reklaami sotsiaalmeedias läbi Facebooki, Instagrami ja Youtube kanalite.

  • Saates tuuakse välja Teie ettevõtte parimad küljed ning filmimiseks kasutatakse kõige uudsemat tehnikat. Sealhulgas drooni ja action-kaamerat, mis võimaldavad filmida nii õhus, kui ka vee all.

  • Saates kajastunud unikaalse videolõigu saab iga ettevõte kvaliteetses formaadis endale, mis võimaldab Teil seda edaspidi meelepäraselt kasutada.



Saare maakonna turismi- ja meelelahutusettevõtetel ning erinevatel teenusepakkujatel on võimalik osta eetriaeg saatesse väga soodsatel tingimustel. 

Saare Arenduskeskus katab 2/3 saate maksumusest ja omaosluse maksumus ettevõttele on 100 eurot + km. Osalussoovist palume teada anda hiljemalt 11. aprilliks, täites vastava vormi.


  • Saates on kokku kuni 9 erinevat klippi/ettevõtet (iga klipi pikkus umbes 3 minutit).

  • Saate pikkus kokku ilma reklaamipausideta on 24-25 minutit. 

  • Fimimise aeg on mai lõpp. Täpsemad ajad kinnitame mai kuu jooksul, mil osalejad on selgunud.


Oodatud on ka koostööprojektid mitme ettevõttega.


„Naudime elu“ saadet on juba varemgi Saaremaal filmitud ja seda on võimalik järele vaadata siit ja siit. Kõikide eetris olnud saadetega saab tutvuda saate Facebooki lehel ja Youtube kanalis.



Osalejate valik tehakse sooviavalduste põhjal.


Kõikide eelregistreerunutega võetakse ühendust aprillikuu jooksul.


Küsimuste korral pöörduge: info@sasak.ee