Subject: Täna lõppeb Saaremaa ettevõtluspäevale registreerimine (04.10)

KUI SA EI NÄE SEDA KIRJA KOREKTSELT, VAJUTA SIIA
KUTSE

Saaremaa ettevõtluspäev
ja parimate ettevõtete tunnustamine 2017

4. oktoobril kell 9:30 - 17:00, Spaa Hotell Meri
Hea ettevõtja ja ettevõtlushuviline!

Saaremaa Arenduskeskusel on hea meel kutsuda Sind osa saama üleriigilise ettevõtlusnädala raames toimuvast Saaremaa ettevõtluspäevast ja parimate ettevõtete tunnustamissündmusest 4. oktoobrill kell 9:30 - 17:00 spaahotellis Meri Kuressaares.

Oleme koostöös TTÜ Väikelaevaehituse kompetentsikeskusega Saaremaale kohale kutsunud kõik Eestis paiknevad kompetentsikeskused ning ettevõtluspäeva raames on suurepärane võimalus tutvuda nende tegevuse ja pakutavate teenustega. 

Mida kompetentsikeskused ettevõtluspäeval teevad?
Väikelaevaehituse kompetentsikeskus toob kohale portatiivsed materjalide katseseadmed. Soovime, et kõik Saaremaa ettevõtted teaksid, et neil on omaenda tagahoovis olemas võimalus katsetada erinevate leiutiste ja katsetükkide kestvust ning tugevust - ka neil, kes laevu ei ehita.

Põlevkivi kompetentsikeskus – vedelike ja kütuste koostise määramine, põlevkiviõli ja tootmisjääkide (näiteks tuha) väärindamine, seehulgas väljundiga näiteks kosmeetikatööstusesse. Samuti on Põlevkivi kompetentikeskusel väga tugev ekspertiis intellektuaalomandi kaitse teemal – kõigest sellest nad kolmapäeval räägivadki.

Tervise- ja loodustoodete kompetentsikeskus PlantValor – igasuguse loodusliku kraami väärindamine, arendamine, säilitamine ja analüüsimine. Mitte ainult toidu, vaid näiteks ka kosmeetikatoodete ja looduslike materjalide tootmises. Kasvupinnase PHtaseme määratlemine ja palju muud.

Puidu töötlemise ja mööblitootmise kompetentsikeskus TSENTER – disain ja prototüüpimine, 3D printimine, pinnaviimistlus, ruumide ja objektide skanneerimine jne.

Tervisedenduse ja rehabilitatsiooni kompetentsikeskus TERE – taastusravi, ravimuda, ergonoomika ja kõik sellega seonduv.



SA Saaremaa Arenduskeskus
Lossi 1a, Kuressaare
4 520 570
Torni 1, 93812, Kuressaare, Estonia
You may unsubscribe or change your contact details at any time.