Subject: Saaremaa Arenduskeskuse uudised, märts 2017

KUI SA EI NÄE SEDA KIRJA KORREKTSELT, VAJUTA SIIA
Saaremaa Arenduskeskuse uudised
Märts 2017
Uue sisuga teenus ettevõtjatele!
Teenuse eesmärk on piirkonna kasvupotentsiaaliga ettevõtete toetamine nõustamise abil, rõhuga ettevõtte lisandväärtuse kasvatamisele, müügitulu ja ekspordi kasvule.
Kuressaare saab vabakontori
Vabakontori eesmärk on tuua kodukontoritest välja mikroettevõtted, kes seni seda ühel või teisel põhjusel teinud ei ole. Soovijad saavad rentida toa või siis kasutada vabakontori töölauda.
Ettevõtlike saare naiste klubiõhtud
Klubiõhtute eesmärk on koondada ettevõtlikke naisi, luua võimalusi enese arenguks, koostööks, ideede ja arvamuste vahetamiseks. Soovime tõsta ettevõtlusteadlikkust.
Kolmandate riikide turud, "Ready2Go"
Eesti Kaubandus-Tööstuskoda aitab Teil siseneda Kameruni, Tšiili, India, USA ja Kanada turule läbi Euroopa Komisjoni projekti "Ready2GO". Pakutakse nõustamist, koolitusi ja B2Bl osalemisi.
Adapteri seminar "teadlastelt elektroonikatööstusele"
Teemaks on erinevad praktilised arendusvõimalused, mida Eesti elektroonika valdkonna ettevõtetele pakutakse.
Teeninduse intensiivkoolitus 25.04
Koolitusele on oodatud Teie ettevõtte teenindustöötajad, kes soovivad suurendada oma professionaalsust ja muuta teeninduskvaliteet suurepäraseks!
EAS-i ärimudeli praktikum
Ärimudeli praktikum on programm, kus saad oma ettevõtte kasuks rakendada selle ala vaieldamatud tipud. Oodatud on eksportivad arengupotentsiaaliga ettevõtted.
Saaremaa suveniir 2017
Konkursile oodatakse kvaliteetseid suveniire, mis rõhutavad Saaremaa ja Kuressaare omapära, on huvitavad, esteetilised ja väikestes kogustes toodetavad.


SA Saaremaa Arenduskeskus
Lossi 1a, Kuressaare
4 520 570
Torni 1, 93812, Kuressaare, Estonia
You may unsubscribe or change your contact details at any time.