Subject: Saaremaa Arenduskeskuse infokiri

KUI SA EI NÄE SEDA KIRJA KOREKTSELT, VAJUTA SIIA
Saaremaa Arenduskeskuse uudised
Veebruar 2017
Kutsume osalema mentorprogrammi!
Mentorklubi eesmärk on pakkuda tuge ja julgustust eelistatult kuni 3 aastat tegutsenud väikeettevõtete juhtidele, kel on soov areneda ning ettevõtet jõudsalt kasvatada.
Marine Equipment Trade Show 2017
Kutsume laevaehitajaid, merevarustuse tootjaid ja vahendajaid maailma suurimale merevarustuse messile, mis toimub ajavahemikul 14.-16. november Amsterdamis.
Baaskoolitus alustavale ettevõtjale
Koolitus annab vajalikud baasteadmised potentsiaalsetele, alustavatele ja vastalustanud ettevõtjatele ning loob oskused oma ettevõtte käimashoidmiseks.
Konkursid
Käimas on Prototroni järjekordne voor, auhinnafond 10 000 EUR. Lisainfot STARTERtechi, Negavati, StartUp Passioni ja Noored Kooli kohta
Kohaliku omaalgatuse programm
Toetusi saab taotleda kogukonna arengu (meede 1) ning elukeskkonna ja kogukonnateenuste arendamise (meede 2) kaudu. Toetussumma kuni 2000 EUR.
Saaremaa suveniir 2017
Käimas on Prototroni järjekordne voor, auhinnafond 10 000 EUR. Lisainfot STARTERtechi, Negavati, StartUp Passioni ja Noored Kooli kohta
Turundusarenguprogramm 2017
Kutsume osalema praktilisse turundusarenguprogrammi, mille eesmärgiks on edendada turundusteadlikkust Saaremaa avaliku sektori organisatsioonides ja ettevõtetes.


SA Saaremaa Arenduskeskus
Lossi 1a, Kuressaare
4 520 570
Torni 1, 93812, Kuressaare, Estonia
You may unsubscribe or change your contact details at any time.