Subject: Saare Arenduskeskuse uudised - põnevad koolitused, mentorprogramm, turismikonverents jpm.

KUI SA EI NÄE SEDA KIRJA KORREKTSELT, VAJUTA SIIA
Saare Arenduskeskuse uudised
Märts 2018
Head kliendid ja koostööpartnerid!

Tänaseks on Sihtasutus Saaremaa Arenduskeskus ja Sihtasutus Saare Arenduskeskus ühendamine 14.12.2017 sõlmitud ühinemislepingu alusel ametlikult lõpuni viidud ja Saaremaa ning Muhumaa maakondlik arenduskeskus jätkab tegevust Sihtasutus Saare Arenduskeskus nime all.

Alljärgnevalt toome teieni viimase aja olulisemad uudised.
Algab alustava ettevõtja baaskoolitus
Koolitussari alustavale ettevõtjale. Koolituse kestus on 9 päeva (72 akadeemilist tundi) ning koolituse mahule lisanduvad iseseisvad kodused tööd. 
Ootame ettevõtjaid mentorklubisse
Mentorklubi on mõeldud alustavatele, eelistatult 12-36 kuud tegutsenud ettevõtjatele, pakkudes võimalusi oma suhtevõrgustiku laiendamiseks, kogemuste vahetamiseks.
Kutsume ettevõtjaid välismessidele
Maakondlike arenduskeskuste võrgustik korraldab 2018. aastal ettevõtjatele 9 külastust rahvusvahelistele messidele. Oodatud ekspordipotentsiaaliga ettevõtjad.
Külade ja omavalitsuste ümarlaud
SA Saaremaa Arenduskeskus, Saarte Koostöökogu ja Lääne-Saare kogukonnakogu kutsuvad külavanemaid 22.märtsil koostööümarlauale.
Rahvusvaheline turismikonverents
Kuressaare Ametikool koostöös Saare Arenduskeskuse ja sihtasutusega Saaremaa Turism korraldab 28.03.2018 rahvusvahelise turismikonverentsi „Möni Möte? / Any Idea?“

Saaremaa saab päris uue festivali
08.-11.märtsil toimub Kuressares traditsiooni alustav, Eesti suurim naistele mõeldud Festival NOM / Naised Omas Mullis! Sel aastal toimub see koos Spaaremaa Wellfestiga.
Tööpakkumine - projektijuht
Saare Arenduskeskus otsib turundusteadlikku ja kogemustega projektijuhti. Kandideerimise tähtaeg 21. märtsini ja tööle asumine esimesel võimalusel.
Välisspetsialistide värbamisüritus
EURES Eesti koostöös Work in Estonia programmiga pakuvad ettevõtetele võimalust osaleda ning otsida kandidaate online värbamisüritusel.
MELT innovatsioonifoorum aprillis
Milline roll on ettevõtte arengus ja edus tootearendusel? Mis see üldse on? Vastused saab MELT innovatsioonifoorumilt 10. aprillil Kultuurikatlas Tallinnas.
Vabaühenduste juhi arengukava
Eesmärk on alustavate ja arenejate vabaühenduste juhtide kasvanud juhtimisvõimekus organisatsiooni igapäevasel ja pikemaajalisel juhtimisel ning arendamisel.



SA Saare Arenduskeskus
Lossi 1a, Kuressaare
4 520 574
Torni 1, 93812, Kuressaare, Estonia
You may unsubscribe or change your contact details at any time.