Subject: Saare Arenduskeskuse augustikuu infokiri

KUI SA EI NÄE SEDA KIRJA KORREKTSELT, VAJUTA SIIA
Saare Arenduskeskuse uudised
August 2018
Digitaliseerimise ja personalijuhtimise seminar 18. septembril Kuressaares
Tootmisettevõtetele suunatud infoseminar, kus räägitakse digitaliseerimise ja personalijuhtimise väljakutsetest, pakkumaks võimalusi konkurentsivõime parandamiseks.

Saaremaa ettevõtluspäev ja ettevõtete tunnustamine 4. oktoobril
Hulgaliselt inspireerivaid ettekandeid globaalse müügi, sihtkohaturunduse ja innovaatiliste lahenduste teemadel. Jagatakse Saaremaa ettevõtlusauhinnad. 
Saaremaa Hackathon - ideede prototüüpimise võistlus 3. oktoobril
Oleme koostöös heade partneritega korraldamas põnevaid vestlusi Paide Arvamusfestivali äärelal. Fookuses maapiirkondade ja äärealade areng. 10. ja 11.08 Paides.

KIK ressursitõhususe toetusmeede
Meetme alla kuulub 4 tegevust: teadlikkuse tõstmine, spetsialistide koolitamine, ressursikasutuse analüüside tegemine, investeerimine.
Saaremaa Toidufestival 3.-9. september
Toidufestival tuleb taas Tänavapikniku, restoranide nädala, põnevate seminaride, õunakohvikute, näituste, kontsertide ja sügislaadaga. NB! paljudele sündmustele tuleb registreeruda.

Vaimse tervise konverents 15. septembril Kuressaares
Räägitakse avameelselt ja valehäbita sellest, kuidas vaimset tervist hoida ja ravida. Esinejateks oma ala tipud. Konverents on pühendatud EV100 juubelile. 
Otsime Saaremaa parimat tööandjat
Saare Arenduskeskus koostöös Rajaleidja keskuse ja Töötukassa Saaremaa osakonnaga otsivad Saaremaa parimat tööandjat. Küsitlus on suunatud ettevõtete töötajatele.




SA Saare Arenduskeskus
Lossi 1a, Kuressaare
4 520 574
Torni 1, 93812, Kuressaare, Estonia
You may unsubscribe or change your contact details at any time.