Subject: RingKarp - tutvustav veebinar toitlustusettevõtetele 19. mail

Hea toitlustusettevõtja,


Saare Arenduskeskus ja Hiiumaa Arenduskeskus kutsuvad saarte toitlustusettevõtteid võtma osa 19. mail kl 10:00 - 11:30 toimuvast veebinarist, kus on tutvustamisel korduskasutatav RingKarp.

RingKarp pakub võimalust toitu ja jooki kaasa müüa prügivabalt korduskasutatavates toidukarpides ja joogitopsides. Ringmajanduse mudelil põhinev süsteem tagab toidu- ja joogipakendite ringluse ja korduskasutuse.
Korduskasutamine on siinkohal väga oluline, sest ühekordseid toidukarpe ja joogitopse, sh biolagunevad ja komposteeruvaid ei ole Eestis võimalik ümber töödelda. Kõik sõidutatakse saartelt mandrile, et need seal siis põletusse või prügimäele ladustamisele saata.

RingKarbi toidukarbid ja joogitopsid on vastupidavad (korduskasutatavad vähemalt 200 korda), vastavad toiduhügieeni nõuetele (BPA, ftalaatide vabad), on atraktiivse välimusega, virnastatavad, lekkekindlad ja sobivad kasutamiseks mikrolaineahjus ja nõudepesumasinas.

Ootame RingKarbi võrgustikku toidukohti, kes soovivad oma keskkonnajalajälge vähendada ja pakendireostuse vähendamisele kaasa aidata.

Registreeruma >