Subject: Kutse energiakonverentsile 23.-24. novembril Kuressaares. Viimased kohad!

KUI SA EI NÄE SEDA KIRJA KOREKTSELT, VAJUTA SIIA
Konverents "Läänemere piirkonna targad energialahendused: majanduskasvu ja heaolu allikas"

23.-24. novembril Kuressaares, Spa Hotell Meri
Huvitud kaasaegsetest energialahendustest ja soovid end kurssi viia kodumaa ja naaberriikide parimate praktikatega? Ootame Sind rahvusvahelisele energikonverentsile 23.-24. novembril Kuressaares. Konverents on tasuta. Kava leiad SIIT!

Tänaseks on registreerunuid juba üle 90 ja kohti jagub vaid 120-le kiiremale. 
Energiakonverentsil näitavad rahvusvahelise kaliibriga eksperdid igas energiasegmendis uusi arenguid ja võimalusi ettevõtetele ning regioonidele tervikuna. Uued energialahendused aitavad ettevõtetel vähendada kulusid ja sõltuvust kaugetest energiaallikatest, võtta kasutusele kohalikke ressursse, regioonil aga suurendada konkurentsivõimet, pakkudes nutikaid energialahendusi investeerivatele ettevõtetele.

See konverents on suurepärane võimalus kontaktide loomiseks ja valitavatele omavalitsusjuhtidele saamaks olulisi vihjeid oma piirkonna konkurentsivõime tõstmiseks.

Konverentsikülalistele pakume soodushinnaga majutust Georg Ots Spa Hotellis ja Spaahotellis Meri, kus toimub ka konverents. Soodushinnaga toa tagab märksõna "energiakonverents". Majutusinfo leiad SIIT.

Transpordiinfo Kuressaarde jõudmiseks:


SA Saaremaa Arenduskeskus
Lossi 1a, Kuressaare
4 520 570
Torni 1, 93812, Kuressaare, Estonia
You may unsubscribe or change your contact details at any time.