Subject: KUTSE välismessidele. Registreerumine kuni 28.02

KUI SA EI NÄE SEDA KIRJA KOREKTSELT, VAJUTA SIIA
Välismesside ühiskülastused 2018. aastal
Registreerumine 1. - 28.02
Maakondlike arenduskeskuste võrgustik korraldab käesoleval aastal ettevõtjatele 9 külastust rahvusvahelistele messidele. Messikülastuse eesmärk on viia ettevõtete esindajad tutvuma messiga ja seal pakutavate võimalustega.

Messikülastusega saavad ettevõtjad parema ülevaate erinevatel turgudel toimuvast ning saadud kogemused motiveerivad tegelema oma ettevõttes tootearendusega uutele turgudele sisenemiseks. Innustame osalejaid otsima ja märkama võimalusi oma ekspordi kasvatamiseks. Loome ettevõtetele võimaluse viia end kurssi uute toodete ja tehnoloogiatega, millega tuleb konkureerida rahvusvahelisel turul. Messikülastustega luuakse eeldus eksporti toetava suhtlusvõrgustiku tekkimiseks.

Messikülastustest võivad osa võtta kõik Eesti Äriregistrisse kantud äriühingud, kes vastavast messist kasu võiksid saada. Registreerunute hulgast valiku tegemisel on eelistatud ekspordipotentsiaaliga ettevõtted

Messikülastusi kaasrahastab Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus Euroopa Regionaalarengu Fondi toel. Registreerimine 2018.aasta messikülastustele on avatud 28.veebruarini.



SA SaareArenduskeskus
Lossi 1a, Kuressaare
4 520 570
Torni 1, 93812, Kuressaare, Estonia
You may unsubscribe or change your contact details at any time.