Subject: KUTSE: Meremess Navexpo 2018 Prantsusmaal, registreerumise lõpp 28.02

KUI SA EI NÄE SEDA KIRJA KOREKTSELT, VAJUTA SIIA
NAVEXPO meremess Lorientis
15.-17. mai, Prantsusmaa
Registreerumine kuni 28. veebruarini
Saaremaa Arenduskeskus, Väikelaevaehituse kompetentsikeskus ja Eesti Meretööstuse Liit kutsuvad osalema NAVEXPO 2018. meremessi ühiskülastusel 15.-17. mail La Base´i sadamas Lorientis (Prantsusmaa).

Kolmandat korda toimuva NAVEXPO näol on tegemist dünaamilise ja uuendusliku messiga koos näitusehoovidega ja nn. ujuvalaga, kus toimuvad esitlused ja demonstratsioonid koos pardal käikudega

Eksponentideks on Prantsusmaa kohalikud ja rahvusvahelised ettevõtted viiest valdkonnast: laevaehitus ja remont; sadamate arendused; merelised taastuvenergia lahendused; professionaalne sukeldumisvarustus; meretransport ja sellega seonduvad teenused.

Sihtgrupp: laevaehitajad, sadamad, laevaomanikud, operaatorid ja haldusasutused, kogukonnad, ettevõtted, arendusüksused, projektijuhid.

Messikülastustest võivad osa võtta kõik Eesti Äriregistrisse kantud äriühingud, kes vastavast messist kasu võiksid saada. Registreerunute hulgast valiku tegemisel on eelistatud ekspordipotentsiaaliga ettevõtted

Messikülastusi kaasrahastab Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus Euroopa Regionaalarengu Fondi toel. Registreerimine 2018.aasta messikülastustele on avatud 28.veebruarini.



SA SaareArenduskeskus
Lossi 1a, Kuressaare
4 520 570
Torni 1, 93812, Kuressaare, Estonia
You may unsubscribe or change your contact details at any time.