Subject: Quality Webinars

 
LikeTwitterPinterestGooglePlus LinkedInForward

Quality Webinars ! Webinars about Quality Management System !

  Avem noutati !
Continuam seria noutatilor ... Incepand cu luna septembrie vom organiza o serie de webinarii avand ca tema standardul ISO 9001 si Sistemul de Management al Calitatii.
Ce este un webinar ?

eveniment web,
seminar on-line,
webcast,
conferinta Web
sau
eveniment virtual
 

Cuvantul "Webinar" este o combinatie a cuvintelor "web" si "seminar". Spre deosebire de un seminar, care are un public fizic, un webinar este un eveniment care este difuzat prin Internet la o audienta exclusiv online.

  De ce webinarii ?
Mai intai am facut aceasta experienta in interiorul firmei noastre: consultantii nostri au participat la foarte multe webinarii in domeniul noastru de interes. Apoi, am evaluat rezultatele obtinute si rezultatul a fost mai mult decat spectaculos: am reusit sa capatam foarte multe informatii cu un consum foarte redus de timp si ... cu cheltuieli materiale foarte mici !

Totodata, din experienta proiectelor noastre de consultanta, am sesizat tendinta managerilor de a limita sau chiar reduce la zero participarea angajatilor la instruiri interne-externe, din aceleasi cauze: lipsa de timp si lipsa de cash... OK, acestea sunt realitatile noastre ... dar, ce e de facut?

Simplu: daca nu pot veni cursantii la instruire, atunci sa aducem instruirea chiar la biroul cursantilor, mai exact chiar pe desktopul lor ! Si ... nu oricum, ci cu costuri foarte mici ... poate, chiar FREE !

Care sunt beneficiile immediate ale webinariilor ? 
- va aduc informatiile necesare chiar la biroul dvs. sau acasa ... sau in timpul unei deplasari, indiferent unde va aflati; conditia este sa aveti o conexiune buna la internet;
- nu va deplasati intr-o alta locatie, deci nu veti mai avea cheltuieli cu transportul, cazarea, diurna, etc.
- reduceti la minim timpul necesar instruirii, adica doar acea ora cat dureaza webinarul o veti aloca acestei activitati, fara timpi de deplasare, masa, etc.
- veti beneficia de materialul prezentat la webinar, sub forma de document pdf.
- costul unui webinar este mult mai mic decat al unui curs de instruire clasic ce presupune prezenta intr-o sala de curs; unele webinarii vor fi gratuite (!!)

Acestea sunt principalele beneficii, dar foarte importante ! Cine nu vrea sa aiba timp mai mult si sa reduca cheltuielile ?
Singura preocupare a dvs. va fi sa aveti o conexiune buna la Internet si sa va rezervati perioada de 1 ora in care sa nu va ganditi si la alte probleme curente ...

  Ce va propunem ?
Pentru ca dorim sa venim in intampinarea dorintelor si necesitatilor dvs., va rugam sa ne transmiteti punctul dvs. de vedere referitor la posibilitatea de a participa la webinariile noastre. De asemenea, ne-ar fi foarte util sa cunoastem care ar fi temele si subiectele care prezinta importanta pentru dvs. In acest fel, vom putea sa raspundem cat mai bine cerintelor, organizand acele webinarii care va vor fi utile.

De aceea, va rugam sa completati formularul de aici, noi vom analiza, vom decide si va vom anunta care va fi programul complet al webinariilor.

Ce am planificat pana acum ?

Vom incepe in luna septembrie, cu doua webinarii GRATUITE !

Prima tema va fi "De ce este important un Sistem de Management si Ce este un Sistem de Management al Calitatii ?",
iar a doua tema va fi "Standardul ISO 9001 - Prezentare generala".

Apoi, incepand cu luna octombrie, vom adapta programul la solicitarile dvs., dar cu siguranta ca in lunile urmatoare vom aborda si temele deja stabilite:

  • "De ce este importanta certificarea Sistemului de Management al Calitatii ? Care sunt tendintele actuale in practica organizatiilor ?";

  • "Ciclul Plan-Do-Check-Act: conceptul de baza al unui Sistem de Management";

  • "Metode eficiente de a simplifica Sistemul dvs. de Management al Calitatii"; 

  • "Cum dezvoltam un Sistem de Management al Calitatii ?",

si acestea sunt numai cateva din temele pe care le avem pregatite, dar pastram surprizele pentru mai tarziu !

 Alte precizari

Inaintea fiecarui webinar, veti primi toate informatiile necesare pentru a putea particiapa in conditii optime. Programul final al lunii septembrie va fi anuntat in ultima saptamana a lunii august.
Tot ce ne dorim este ca aceste webinarii sa va fie utile si sa ne intalnim on-line de cat mai multe ori !

In conditiile actuale ale economiei, aceasta este solutia optima pentru cei ce doresc sa se instruiasca, sa afle cat mai multe informatii in domeniul Sistemelor de Management si al conformitatii acestora cu standardele internationale ISO ! 

Va rugam NU UITATI !
Completati  aici ...formularul cu informatiile ce ne sunt necesare pentru a avea o corecta evaluare a tematicii si pentru a organiza cat mai bine aceste webinarii.
Vom intocmi programul complet al webinariilor ce se vor desfasura pana la sfarsitul anului si va vom tine la current cu toate noutatile.
 Va veti putea inscrie la acele webinarii pe care le veti dori, completarea formularului precizata mai-sus nu va crea nici o obligatie pentru dvs.

Completez Formularul "Quality Webinar"   >>>
RO 16713884; J13/7373/2004
telefon: 0341 407.712; 0371 181.498
fax: 0341 407.712; 0341 818.651
e-mail: office@calitate-management.ro; thesanco@gmail.com

Am deschis toate liniile catre clientii nostri ! Suntem aici si dorim sa avem o relatie bazata pe incredere, respect si corectitudine cu toti partenerii nostri.

Prezentarea ThesanCo  aici...  

Nu exista probleme pe care sa nu le putem rezolva !
Totul se reduce la nivelul de implicare al consultantilor si la satisfactia lucrului bine facut !

Copyright © 2013 ThesanCo