Zadeva: Zagotovi svojemu podjetju rast dodatna sredstva in bogato vsebinsko podporo

E-Novice iz Slovenskega Podjetniškega Sklada.                Za lažji pregled sporočila, ga odprite v brskalniku.
Spoštovani prejemnik e-novice,

Zagotovi svojemu podjetju rast, dodatna sredstva in bogato vsebinsko podporo

Letošnja jesen ponovno prinaša nov krog financiranja SK75 in SI-SK Slovenskega podjetniškega sklada, ki je namenjen financiranju inovativnih startupov s potencialom rasti in širjenja na tuje trge. Jesen bosta zaznamovala dva ključna podjetniška dogodka, in sicer Startup roadshow Ljubljana, ki bo potekal 5. Septembra ob 13. uri v Tehnološkem parku Ljubljana in Startup roadshow Maribor, ki bo potekal 6. septembra ob 13. uri na Tovarni podjemov. Na dogodkih se bodo družili najboljši slovenski podjetniki in podjetnice, ki bodo z udeleženci delili svoje uspešne zgodbe ter nasvete.. Rok za oddajo v pred-selekcijo SK75 je že 12. septembra do 14. ure, zato je pravočasno informiranje še toliko pomembnejše.

Pridi na roadshowa po več informacij in prisluhni uspešnim podjetniškim zgodbam

Vse o podrobnostih razpisa, postopku predselekcije in dodatnih informacijah, ki se nanašajo na razpis, lahko izveste na dveh roadshow dogodkih v Ljubljani in v Mariboru, in sicer:

  • Startup roadshow Ljubljana, ki bo potekal 5. septembra ob 13.uri v Tehnološkem parku Ljubljana 
  • Startup roadshow Maribor, ki bo potekal 6. septembra ob 13. uri na Tovarni podjemov 
Na dogodkih se bodo udeleženci družili in prisluhnili zgodbam uspešnih podjetnikov in investitorjev. Na roadshowu v Ljubljani bodo udeleženci prisluhnili pogovoru o pridobivanju investicij v ekonomsko zahtevnih časih z Liso Mislej Vončina s startupa Wise up - Razturi na maturi in Darkom Đuričem s DTs Huba - Froomcare, ki sta s pomočjo investicij Slovenskega podjetniškega sklada uspela razviti svoje produkte in se širite na tuje trge. Pridružila se jim bosta tudi investitorja Gregor Rebolj in Jure Mikuž ter podala svoj pogled na investiranje v ekonomsko težkih časih. Roadshow bo popestril tudi direktor podjetja EKWB Matjaž Krč, ki bo predstavil kako uspešno krmariti globalno visokotehnološko podjetje in iskreno spregovoril o svoji izkušnji nepričakovanjega preobrata na trgu v 2022 in kako je bil prisiljen močno prilagotiti poslovanje.

Tudi v Mariboru bo potekalo druženje z uspešnimi podjetniki. Pridružil se bo Marko Liccardo z Agitrona, ki je dosegel nov mejnik in se povezal z Juretom Mlakarjem iz uveljavljenega podjetja Mikro + Polo (Lab Interior). Skupaj sta razvila inovativno laboratorijsko pohištvo, ki predstavlja novost v svetovnem merilu. Marko in Jure bosta zaupala, kaj, zakaj in kako se je začelo in razvilo njihovo sodelovanje. Na dogodek prideta tudi Vitja Sikošek iz vitja.si in Uroš Požgan iz Kokice, ki razvijata ter prodajata izdelke s področja prehrane, zato bosta predstavila trende in priložnosti v tej industriji.

Vse o razpisih SK75 in SI-SK ter takojšen “feedback” vrhunskih strokovnjakov

Poleg zgodbam zanimivih gostov bodo udeleženci roadshow dogodkov pridobili vse ključne informacije o razpisih SK75 in SI-SK, ki jih razpisuje Slovenski podjetniški sklad.

Udeleženci dogodka bodo lahko na 10-minutnih osebnih svetovanjih dobili tudi takojšen »feedback« od izkušenih podjetniških svetovalcev.


Ključni datum za uspeh na SK75

  • Roadshow Ljubljana: 5. september 2022 ob 13. uri, na Tehnološkem parku Ljubljana.
  • Roadshow Maribor: 6. september 2022 ob 13. uri na Tovarni podjemov.
  • Prijava v pred-selekcijo: do 12. september 2022 do 14. ure.
  • Prva predstavitev: 20. September 2022 med 10. in 15. uro preko Zoom-a.
  • Priprave na drugo predstavitev: 23. september 2022 med 10. in 15. uro.
  • Druga predstavitev oz. DEMO dan: 29. september 2022 med 10. in 15. uro, preko Zoom-a.
  • Rok za prijavo na razpis SK75 2022: 5. oktober 2022 do 14. ure tukaj!

Rok za prijavi v pred-selekcijo je 12.9.2022 do 14. ure!

© Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo, Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor 
Tel: 02 234 12 60 | Fax: 02 234 12 82 | info@podjetniskisklad.si
Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše predhodne prijave na e-novice Slovenskega podjetniškega sklada. Sporočilo lahko posredujete tudi vašim prijateljem. V kolikor ne želite prejemati sporočil našega podjetja, se lahko odjavite s klikom tukaj. Za ostale nastavitve kliknite tukaj.
Slovenski podjetniški sklad, Ulica kneza Koclja 22, 2000, Maribor, Slovenia
Vedno se lahko odjavite ali spremenite vaše osebne podatke.