Zadeva: Vzpostavitev sodelovanja - Združenje slovenskih in makedonskih poslovnežev

E-Novice iz Slovenskega Podjetniškega Sklada.                Za lažji pregled sporočila, ga odprite v brskalniku.
Spoštovani prejemnik e-novice,

Letos praznujemo 30 let uspešnega gospodarskega sodelovanja med Slovenijo in Severno Makedonijo. S ciljem označevanja tega jubileja, Združenje slovenskih in makedonskih poslovnežev, Gospodarska zbornica Severne Makedonije in SPIRIT Slovenija, ob podpori Veleposlaništva Republike Slovenije in Gospodarske Zbornice Slovenije organizira Slovensko-makedonski Gospodarski Forum 2022 v Skopju, ki bo potekal 14. decembra 2022 v hotelu DoubleTree by Hilton v Skopju.

V okviru poslovnega dogodka bomo nagovorili splošni okvir poslovnega sodelovanja (B2B) in teme povezane z digitalizacijo, inovativnostjo in energetiko. Udeležba v delegaciji tako ponuja priložnosti za krepitev poslovne prisotnosti v Severni Makedoniji v širšem naboru in prepletu sektorjev.

Slovenska podjetja in gospodarstveniki bodo na organiziranih B2B srečanjih imeli priložnost mreženja z makedonskimi podjetji in makedonskimi institucijami.

V okviru uradnega obiska, na dogodku se bo aktivno udeležila delegacija Ministerstva za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije na čelu s ministrom g. Matjaž Han, s makedonske strani pa delegacijo bodo dočakali Minister za ekonomijo Republike Severne Makedonije g. Krešnik Bekteši ter predstavniki makedonskih institucij. Oba ministra se bosta udeležila panelne razprave, ki bo v centralnem fokusu dogodka.

Gospodarska delegacija iz Slovenije je organizirana s strani Gospodarske Zbornice Slovenije, za udeležbo se lahko prijavite na naslednji povezavi.

Informacije: Matej Rogelj, T: 01 58 98 159, matej.rogelj@gzs.si .
S spoštovanjem,
Združenje slovenskih in makedonskih poslovnežev

© Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo, Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor 
Tel: 02 234 12 60 | Fax: 02 234 12 82 | info@podjetniskisklad.si
Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše predhodne prijave na e-novice Slovenskega podjetniškega sklada. Sporočilo lahko posredujete tudi vašim prijateljem. V kolikor ne želite prejemati sporočil našega podjetja, se lahko odjavite s klikom tukaj. Za ostale nastavitve kliknite tukaj.
Slovenski podjetniški sklad, Ulica kneza Koclja 22, 2000, Maribor, Slovenia
Vedno se lahko odjavite ali spremenite vaše osebne podatke.