Zadeva: Vavčerji za intelektualno lastnino za mala in srednja podjetja

E-Novice iz Slovenskega Podjetniškega Sklada.                Za lažji pregled sporočila, ga odprite v brskalniku.
Spoštovani prejemnik e-novice,

Vavčerji za intelektualno lastnino za mala in srednja podjetja preko novo vzpostavljenega sklada nepovratnih sredstev - SME fund
Slovenski podjetniški sklad posredno sporoča, da je bil decembra 2020 vzpostavljen sklad nepovratnih sredstev v višini 20 milijonov EUR (Ideas Powered for Business SME Fund), ki malim in srednjim podjetjem (MSP) s sedežem v EU pomaga pri pridobivanju pravic intelektualne lastnine v obliki vavčerjev za intelektualno lastnino.
Nov sklad se izvaja v okviru programa Ideas Powered for Business pri Uradu EU za intelektualno lastnino (EUIPO) in je del akcijskega načrta Evropske komisije za intelektualno lastnino. Sklad sofinancirata Evropska komisija in EUIPO.
Za MSP s sedežem v Sloveniji sklad omogoča nepovratna sredstva v višini 50 % osnovne prijavne pristojbine za prijavo znamk in modelov pri uradu za intelektualno lastnino v katerikoli državi članici EU, Uradu Beneluksa za intelektualno lastnino in/ali EUIPO.

Vloge se bodo pri EUIPO začele zbirati 11. januarja 2021, nato pa bo vloge možno oddati še v štirih časovnih okvirih v letošnjem letu.
Urad je v zvezi z novim skladom za pomoč MSP objavil novico
© Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo, Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor 
Tel: 02 234 12 60 | Fax: 02 234 12 82 | info@podjetniskisklad.si
Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše predhodne prijave na e-novice Slovenskega podjetniškega sklada. Sporočilo lahko posredujete tudi vašim prijateljem. V kolikor ne želite prejemati sporočil našega podjetja, se lahko odjavite s klikom tukaj. Za ostale nastavitve kliknite tukaj.
Slovenski podjetniški sklad, Ulica kneza Koclja 22, 2000, Maribor, Slovenia
Vedno se lahko odjavite ali spremenite vaše osebne podatke.