Zadeva: Vabilo na dogodek FINANČNI SEJEM KAPITAL 2023

E-Novice iz Slovenskega Podjetniškega Sklada.                Za lažji pregled sporočila, ga odprite v brskalniku.
Spoštovani prejemnik e-novice,

Vabimo vas na:
V dveh dneh se bo odvilo več kot 30 različnih dogodkov, predavanj, okroglih miz in predstavitev, obiskovalci pa bodo lahko dobili dodatne informacije in individualno svetovanje na razstavnih prostorih oz. info točkah ponudnikov finančnih in drugih storitev za investitorje in podjetnike.
Predvideni obiskovalci sejma so vsi, ki želijo naložiti svoj denar, poskrbeti za varno prihodnost in pridobiti informacije o finančnih produktih, ugodnem kreditiranju, investiranju v kriptovalute, nepremičnine in druge oblike naložb.

FINANČNI SEJEM KAPITAL bo hkrati največji slovenski finančni dogodek v letu 2023, na katerem se bodo srečali ponudniki in kupci različnih finančnih storitev, z različnimi možnostmi za naložbo denarja.

Vsa predavanja in dogodki so brez kotizacije!

OBVEZNA JE PRIJAVA!

PRIJAVITE SE NA: revijakapital.si, info@revijakapital.si

© Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo, Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor 
Tel: 02 234 12 60 | Fax: 02 234 12 82 | info@podjetniskisklad.si
Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše predhodne prijave na e-novice Slovenskega podjetniškega sklada. Sporočilo lahko posredujete tudi vašim prijateljem. V kolikor ne želite prejemati sporočil našega podjetja, se lahko odjavite s klikom tukaj. Za ostale nastavitve kliknite tukaj.
Slovenski podjetniški sklad, Ulica kneza Koclja 22, 2000, Maribor, Slovenia
Vedno se lahko odjavite ali spremenite vaše osebne podatke.