Zadeva: Vabilo na "Slovenia Demo Day" v Parizu

E-Novice iz Slovenskega Podjetniškega Sklada.                Za lažji pregled sporočila, ga odprite v brskalniku.
Spoštovani prejemnik e-novice, 

Vabilo na "Slovenia Demo Day" v Parizu
obveščamo vas, da želi Slovensko-francoski poslovni klub 
ob robu dogodka Viva Technology, 
ki bo potekal od 22. do 25. maja 2024 v Parizu,
 organizirati »Slovenia Demo Day«
in sicer predvidoma 21. maja 2024.
Viva Technology, ki letos poteka že osmič, velja za največji evropski dogodek za start-up podjetja, inovacije in tehnologijo. Povezuje ključne poslovne voditelje, start-up podjetja, investitorje, raziskovalce in inovatorje z namenom, da bi spodbudili pozitivne spremembe v podjetjih in družbi. Viva Technology je tudi edinstvena priložnost za predstavitve izdelkov prihodnosti, kot so avtonomna vozila, povezane tovarne in nakupovalne izkušnje. Na dogodku, kjer so prisotni najvplivnejši odločevalci, potekajo številne razprave o industriji in prihodnosti.
Letošnje teme so: umetna inteligenca, climate tech, mobilnost, deep tech, internet in demokracija ter družba prihodnosti.
Namen »Slovenia Demo Day« je predstavitev perspektivnih slovenskih scale-up podjetij francoskim industrijskim partnerjem in francoskim vlagateljem. Format se zgleduje po podobnih formatih, kot jih poznamo iz Silicijeve doline. Slovensko-francoski poslovni klub želi v okviru »Slovenia Demo Day« predstaviti med 7 in 10 podjetij.
Prosimo vas, da interes za udeležbo v delegaciji sporočite do petka, 19. aprila 2024, na elektronski naslov Slovensko-francoskega poslovnega kluba: bonjour@bizclub.fr.

Podjetja, ki bodo sodelovala v delegaciji, lahko pri Slovenskem podjetniškem skladu zaprosijo za koriščenje vavčerja za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujino, ki omogoča 60-odstotno sofinanciranje upravičenih stroškov.

Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše predhodne prijave na e-novice Slovenskega podjetniškega sklada. Sporočilo lahko posredujete tudi vašim prijateljem. V kolikor ne želite prejemati sporočil našega podjetja, se lahko odjavite s klikom tukaj. Za ostale nastavitve kliknite tukaj.
Slovenski podjetniški sklad, Ulica kneza Koclja 22, 2000, Maribor, Slovenia
Vedno se lahko odjavite ali spremenite vaše osebne podatke.