Zadeva: Vabilo na 9. Kongres podjetništva, 17. in 18. maja 2024, v Avditorij Portorož

E-Novice iz Slovenskega Podjetniškega Sklada.                Za lažji pregled sporočila, ga odprite v brskalniku.
Spoštovani prejemnik e-novice, 

 s strani Ekipe Kongres podjetništva d.o.o. vam posredujemo 

V A B I LO

na 9. Kongres podjetništva
17. in 18. maja 2024, v Avditorij Portorož

Kongres podjetništva je več kot le dogodek - je priložnost za gradnjo trajnih povezav, ki bodo oblikovale prihodnost podjetništva. Letos se po 4-ih letih vrača z izjemno dovršenim programom in z vrhunskimi svetovno uspešnimi slovenskimi podjetniki, ki bodo razpravljali o dveh ključnih tematikah – Umetna inteligenca in ESG.

Na dogodku vas čaka vrsta navdihujočih predavanj, zanimivih razprav in priložnosti za mreženje s so-podjetniki in podporniki podjetništva. Verjamemo, da boste pridobili nova dragocena znanja, predali svoje izkušnje ter našli priložnosti za rast vaše poslovne mreže in vašega posla.

Počaščeni bomo, če se nam boste pridružili na tem podjetniškem srečanju, kjer bomo skupaj oblikovali prihodnost podjetništva in soustvarjali boljši jutri za podjetnike ter gospodarstvo kot celoto. Se vidimo v Portorožu, kjer bomo pozdravili »novo ero podjetništva«.


Za vas smo pripravili unikatno kodo za popust SPS30, ki vam prinese 30 % popust in velja na enodnevne in dvodnevne vstopnice.

Vse podrobnejše informacije o Kongresu in nakupu vstopnic najdete na spletni strani www.kongrespodjetnistva.si.
Ekipa Kongres podjetništva d.o.o.
Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše predhodne prijave na e-novice Slovenskega podjetniškega sklada. Sporočilo lahko posredujete tudi vašim prijateljem. V kolikor ne želite prejemati sporočil našega podjetja, se lahko odjavite s klikom tukaj. Za ostale nastavitve kliknite tukaj.
Slovenski podjetniški sklad, Ulica kneza Koclja 22, 2000, Maribor, Slovenia
Vedno se lahko odjavite ali spremenite vaše osebne podatke.