Zadeva: Vabilo k udeležbi: Slovensko-izraelski start-up pospeševalnik, Tel Aviv, Izrael, 13. februar do 11. april 2022

E-Novice iz Slovenskega Podjetniškega Sklada.                Za lažji pregled sporočila, ga odprite v brskalniku.
Spoštovani prejemnik e-novice,

Vabilo k udeležbi: Slovensko-izraelski start-up pospeševalnik, Tel Aviv, Izrael, 13. februar do 11. april 2022

Ste član slovenskega tehnološkega start-up podjetja in želite ponesti vaše start-up podjetje na višji nivo?

Iščete investitorje, kupce in načrtujete prodor na svetovni trg?


SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju z Veleposlaništvom Republike Slovenije v Tel Avivu in Slovenskim podjetniškim skladom (SPS) bo februarja 2022 zagnala prvi start-up pospeševalnik v Izraelu namenjen slovenskim start-up podjetjem.

Izrael je v zadnjem desetletju postal ena vodilnih držav v svetovnem merilu na področju start-upov. Zaradi svojega naprednega inovacijskega ekosistema se je drži vzdevek »Start-up Nation«.

Program želi povezati izbrana slovenska start-up podjetja z izraelskimi visokotehnološkimi podjetji, vodilnimi industrijskimi organizacijami, mednarodnimi korporacijami, investitorji in akademskimi institucijami.

Program bo vodil ETC (Arieli Capital Group), ki upravlja inovacijske centre in programe za vodilne akademske/raziskovalne ustanove, vlade, občine, industrijske blagovne znamke ter investicijske/kapitalske sklade vključno z EIT, Arieli Capital, City Zone, Amadeus, Frontier Innovation Center, Microsoft for Startups in še mnoge druge. ETC je hčerinsko podjetje skupine Arieli Capital, ameriškega holdinga ter investicijskega podjetja s podružnicami v Izraelu in New Yorku.

Pospeševalni program bo potekal v Tel Avivu (Izrael) med 13. februarjem in 11. aprilom
 2022. 

Udeležba v programu je brezplačna.

Prijave na program zbiramo preko e-prijavnice do ponedeljka, 16. januarja 2022 oziroma do zapolnitve razpoložljivih mest. Izmed vseh prijavljenih podjetij, bo izbranih 6 do 12 najboljših slovenskih start-up podjetij, ki ustrezajo prijavnim merilom.

Predstavitveni webinar:
V sredo 22.12.2021 ob 10:00 bo organiziran webinar, kjer bo program natančno predstavljen s strani izvedbenega podjetja Arieli Capital. 

Vsa zainteresirana podjetja boste lahko postavila želena vprašanja. 

Prijavite se na tej povezavi.
© Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo, Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor 
Tel: 02 234 12 60 | Fax: 02 234 12 82 | info@podjetniskisklad.si
Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše predhodne prijave na e-novice Slovenskega podjetniškega sklada. Sporočilo lahko posredujete tudi vašim prijateljem. V kolikor ne želite prejemati sporočil našega podjetja, se lahko odjavite s klikom tukaj. Za ostale nastavitve kliknite tukaj.
Slovenski podjetniški sklad, Ulica kneza Koclja 22, 2000, Maribor, Slovenia
Vedno se lahko odjavite ali spremenite vaše osebne podatke.