Zadeva: Vabilo k sodelovanju na sejmu Transport in logistika, ki bo potekal na sejmišču PABEXO v Havani

E-Novice iz Slovenskega Podjetniškega Sklada.                Za lažji pregled sporočila, ga odprite v brskalniku.
Spoštovani prejemnik e-novice,

Vabilo k sodelovanju na sejmu 
TRANSPORT IN LOGISTIKA,
ki bo potekal na sejmišču PABEXO v Havani


Ministrstvo za promet Republike Kube vas z veseljem vabi k udeležbi na "Mednarodni sejem transporta in logistike" FITL 2022, ki bo potekal od 27. do 29. septembra na sejmišču PABEXPO v Havani.

Dogodek bo namenjen kot komercialno stičišče strokovnjakov s področja transporta in logistike ter bo idealen okvir za ustvarjanje strateških zavezništev, mednarodnega sodelovanja in razvoj prihodnjih projektov tujih naložb.

Teme poslovnega srečanja bodo: posodobitev prevoznih sredstev, uporaba obnovljivih virov energije, popravilo in proizvodnja rezervnih delov in agregatov, nove tehnologije, povezane s transportnimi in logističnimi storitvami.

V kolikor vas zanima dogodek oz., da si rezervirate mesto na dogodku, lahko obiščete spletno stran: http://www.firacuba.com ali pošljete e-mail: ventas@firabarcelonaint.com.

Za dodatna pojasnila glede dogodka se lahko obrnete na naslov Ministrstva za promet Kube: fitl@nc.mitrans.gob.cu ali na njihov telefon: 7-884-38-92.


© Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo, Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor 
Tel: 02 234 12 60 | Fax: 02 234 12 82 | info@podjetniskisklad.si
Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše predhodne prijave na e-novice Slovenskega podjetniškega sklada. Sporočilo lahko posredujete tudi vašim prijateljem. V kolikor ne želite prejemati sporočil našega podjetja, se lahko odjavite s klikom tukaj. Za ostale nastavitve kliknite tukaj.
Slovenski podjetniški sklad, Ulica kneza Koclja 22, 2000, Maribor, Slovenia
Vedno se lahko odjavite ali spremenite vaše osebne podatke.