Zadeva: Vabilo k izpolnitvi ankete o programu COSME, kjer je vključeno tudi vaše podjetje

E-Novice iz Slovenskega Podjetniškega Sklada.                Za lažji pregled sporočila, ga odprite v brskalniku.
Spoštovana podjetnica / podjetnik, 

na vas se
  v imenu Evropske komisije oz. Evropskega investicijskega sklada obračamo s prošnjo po izpolnitvi kratke ankete 
(anketa je v angleškem jeziku). 

Anketo izpolnite na spodnji povezavi:  

Anketo izvaja Evropska komisija oz. Evropski investicijski sklad kot končno oceno konkurenčnosti podjetij in programa za mala in srednje velika podjetja (COSME), ki je potekal od 2014 – 2020 in naknadno oceno programa za podjetništvo in inovativnost (EIP), ki je potekal od 2007-2013. 

V te programe je bilo preko sredstev Slovenskega podjetniškega sklada, vključeno tudi vaše podjetje, zato vas vljudno prosimo za sodelovanje. Oba programa sta podpirala krepitev konkurenčnosti malih in srednje velikih podjetij. Ugotovitve teh ocen bodo podprle naše delo in delo Evropske komisije pri oblikovanju prihodnjih podpor in ukrepov za mala in srednje velika podjetja v okviru stebra MSP enotnega programa InvestEU. 
V imenu Evropske komisije oz. Evropskega investicijskega sklada vas tako vljudno prosimo, da anketo rešite najkasneje do 25.9.2023, saj po tem datumu anketa ne bo več aktivna.

Hvala vnaprej za vaše sodelovanje!
© Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo, Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor 
Tel: 02 234 12 60 | Fax: 02 234 12 82 | info@podjetniskisklad.si
Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše predhodne prijave na e-novice Slovenskega podjetniškega sklada. Sporočilo lahko posredujete tudi vašim prijateljem. V kolikor ne želite prejemati sporočil našega podjetja, se lahko odjavite s klikom tukaj. Za ostale nastavitve kliknite tukaj.
Slovenski podjetniški sklad, Ulica kneza Koclja 22, 2000, Maribor, Slovenia
Vedno se lahko odjavite ali spremenite vaše osebne podatke.