Zadeva: Slovenski podjetniški sklad objavlja Javni poziv za start-up mentorje

E-Novice iz Slovenskega Podjetniškega Sklada.                Za lažji pregled sporočila, ga odprite v brskalniku.
Spoštovani prejemnik e-novice, 

Slovenski podjetniški sklad objavlja
Javni poziv za start-up mentorje

Slovenski podjetniški sklad (v nadaljevanju Sklad) je danes na svoji spletni strani objavil prenovljen Javni poziv za start-up mentorje.
Namen javnega razpisa je prispevati k izboljšanju podpornega okolja za inovativno zagonsko podjetništvo preko zagotavljanja brezplačnih podpornih storitev in aktivnosti za inovativne potencialne podjetnike in inovativna zagonska podjetja.

Razpisana sredstva v višini 1,84 milijona EUR so namenjena financiranju izvajanja brezplačnih podpornih storitev in aktivnosti nacionalnega start-up konzorcij
a. 
Sklad bo preko javnega poziva izbral start-up mentorje, ki bodo lahko aktivno sodelovali v procesu start-up mentoriranja:
  • aktualnih prejemnikov spodbude za zagon inovativnih podjetij (P2) ali semenskega kapitala (SK), ki imajo s Skladom sklenjeno aktivno pogodbo o financiranju operacije oz. aktivno pogodbo o konvertibilnem posojilu in podjetja, v katerih ima Sklad lastniški delež; in
  • zainteresiranih start-up podjetji vpisanih v Register inovativnih zagonskih podjetij.
S tem pozivom se ukinja stari Seznam start-up mentorjev, saj se nekoliko spreminjajo pogoji za vpis na seznam. Zato morajo start-up mentorji, ki so bili do sedaj na starem seznamu, ponovno kandidirati za vpis na novi seznam. 
KDO LAHKO KANDIDIRA ZA VPIS NA SEZNAM START-UP MENTORJEV
Za vpis na prenovljen Seznam start-up mentorjev lahko po novem kandidirajo:

1. start-up podjetniki,
2. vodstveni delavci v start-up podjetjih in
3. aktivni investitorji v start-up podjetja.

Zainteresirani kandidati lahko oddajo prijavo preko elektronske pošte na naslov: razvojniplus@podjetniskisklad.si. Ob prijavi morajo priložiti kratek življenjepis, izbrati kategorijo start-up mentorja v kateri kandidirajo ter podpisati izjavo o izpolnjevanju zahtevanih pogojev in druga soglasja.

Javni poziv je odprt od dneva objave do zaprtja.

Več informacij najdete v besedilu javnega poziva.

© Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo, Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor 
Tel: 02 234 12 60 | Fax: 02 234 12 82 | info@podjetniskisklad.si
Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše predhodne prijave na e-novice Slovenskega podjetniškega sklada. Sporočilo lahko posredujete tudi vašim prijateljem. V kolikor ne želite prejemati sporočil našega podjetja, se lahko odjavite s klikom tukaj. Za ostale nastavitve kliknite tukaj.
Slovenski podjetniški sklad, Ulica kneza Koclja 22, 2000, Maribor, Slovenia
Vedno se lahko odjavite ali spremenite vaše osebne podatke.