Zadeva: Seznanite se z ugodnimi finančnimi spodbudami Slovenskega podjetniškega sklada na eni izmed 5-ih regijskih delavnic!

E-Novice iz Slovenskega Podjetniškega Sklada.                Za lažji pregled sporočila, ga odprite v brskalniku.
Spoštovani prejemnik e-novice,

Seznanite se z ugodnimi finančnimi spodbudami Slovenskega podjetniškega sklada na eni izmed 5-ih regijskih delavnic!
Slovenski podjetniški sklad (SPS) v mesecu aprilu organizira serijo 5-ih regijskih delavnic po Sloveniji, natančneje v krajih: Maribor, Ljubljana, Koper, Celje in Nova Gorica z namenom informiranja mikro malih in srednje velikih podjetij (MSP) o ugodnih finančnih spodbudah.

V okviru delavnic bodo predstavljeni ugodni finančni produkti Slovenskega podjetniškega sklada s poudarkom na mikrokreditni liniji, ki jo letos SPS izvaja preko Sklada skladov in je na ta način postal pomemben posrednik finančnih spodbud v obliki mikroposojil za MSP v slovenskem okolju.

Ta oblika financiranja nudi poleg ugodne obrestne mere tudi daljšo ročnost (do 5 let), moratorij na odplačilo glavnice (do 2 1/2 leta) ter nižje pogoje zavarovanja. Vrednost kredita lahko znaša od 5.000 € do 25.000 €, financira pa se lahko 100 odstotkov upravičenih stroškov za naložbe v opredmetena ali neopredmetena osnovna sredstva ter stroške materiala, trgovskega blaga, stroške storitev in dela.
Poleg mikrokreditne linije pa bo SPS predstavil tudi ostale finančne instrumente, ki so v letu 2019 na voljo MSPjem. Podrobneje bo predstavljena garancijska shema, ki podjetjem omogoči lažje, hitrejše in cenejše pridobivanje bančnih kreditov. Predstavljene bodo tudi zagonske spodbude, ki omogočajo podjetjem v zgodnjih fazah lažji zagon podjetja v obliki nepovratnih sredstev.

Iz prve roke boste pridobili tudi informacije o spodbudah malih vrednosti preko vavčerjev, preko katerih imajo MSPji možnost za različne vsebine enostavno in hitro prejeti sofinanciranje v višini 60 % oz. subvencijo do max. višine 9.999 EUR.

V nadaljevanju bo SID banka kot upraviteljica Sklada skladov predstavila ugodnosti, ki jih ponujajo v okviru omenjenega sklada.

V vsaki regiji bo z vami delilo izkušnje tudi podjetje iz regije, ki je v preteklosti že bilo podprto s finančno spodbudo Slovenskega podjetniškega sklada.

Vljudno vabljeni!

© Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo, Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor 
Tel: 02 234 12 60 | Fax: 02 234 12 82 | info@podjetniskisklad.si
Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše predhodne prijave na e-novice Slovenskega podjetniškega sklada. Sporočilo lahko posredujete tudi vašim prijateljem. V kolikor ne želite prejemati sporočil našega podjetja, se lahko odjavite s klikom tukaj. Za ostale nastavitve kliknite tukaj.
Slovenski podjetniški sklad, Ulica kneza Koclja 22, 2000, Maribor, Slovenia
Vedno se lahko odjavite ali spremenite vaše osebne podatke.