Zadeva: S prijavo v predselekcijski postopek do 40 od skupaj 100 možnih točk. Rok za prijavo v predselekcijski postopek je 5. september 2019!

E-Novice iz Slovenskega Podjetniškega Sklada.                Za lažji pregled sporočila, ga odprite v brskalniku.
Spoštovani prejemnik e-novice

S prijavo v predselekcijski postopek do 40 od skupaj 100 možnih točk. 
Rok za prijavo v predselekcijski postopek je 
5. september 2019!

Prijaviteljem na razpis SK75 je na voljo tudi prijava v predselekcijski postopek, ki ga za SPS izvaja Start:up Slovenija in prinaša vsebinsko podporo z namenom priprave kakovostne vloge za pridobitev sredstev, dodatni razvoj poslovne ideje in poslovnega modela, pridobitev potencialnega zasebnega investitorja, in dodatno akumulacijo zasebnega kapitala, pa tudi pomoč pri smiselni obrazložitvi in zaprtju finančne konstrukcije.
12. septembra sledijo prve predstavitve pred komisijo, 18. september bo rezerviran za SK75 demo dan generalko, pravi demo dan s predstavitvami startupov pa bo potem 24. septembra.
 
Osebne predstavitve pred komisijo, generalka za demo dan in demo dan prinašajo tudi pripravo podjetnika oziroma družbenikov podjetja na predstavitev pred zasebnimi investitorji ter pomoč pri celotni pripravi vloge, tako z vsebinskega kot z administrativnega vidika. Ker lahko predselekcijski postopek prinese do 40 točk od skupaj 100 možnih pri prijavi na razpis, so možnosti za uspeh s prijavo v predselekcijo znatno večje.

© Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo, Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor 
Tel: 02 234 12 60 | Fax: 02 234 12 82 | info@podjetniskisklad.si
Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše predhodne prijave na e-novice Slovenskega podjetniškega sklada. Sporočilo lahko posredujete tudi vašim prijateljem. V kolikor ne želite prejemati sporočil našega podjetja, se lahko odjavite s klikom tukaj. Za ostale nastavitve kliknite tukaj.
Slovenski podjetniški sklad, Ulica kneza Koclja 22, 2000, Maribor, Slovenia
Vedno se lahko odjavite ali spremenite vaše osebne podatke.