Zadeva: Rok za prijavo v predselekcijo za P2 do DANES - 19.3., osebne predstavite v celoti selimo na splet

E-Novice iz Slovenskega Podjetniškega Sklada.                Za lažji pregled sporočila, ga odprite v brskalniku.
Spoštovani prejemnik e-novice

Rok za prijavo v predselekcijo za P2 do DANES - 19.3., osebne predstavite v CELOTI SELIMO NA SPLET
Vsem prijavljenim v postopke predselekcije razpisov Slovenskega podjetniškega sklada sporočamo, da bodo glede na okoliščine vsa ocenjevanja v celoti izpeljana online. Za nami je že uspešno izvedeno prvo ocenjevanje prijavljenih podjetij v proces predselekcije za SK75, na katerem je sodelovalo 24 podjetij in 23 ocenjevalcev.

Odzivi so bili nad pričakovanji tako na strani podjetnikov kot tudi komisije. Natančna navodila, kako bo ocenjevanje potekalo, bodo prijavljeni pravočasno prejeli na svoj elektronski naslov.

Ne pozabite, da se rok za prijavo v predselekcijo za P2 izteče že DANES opolnoči.

Čim prej se registrirajte v Centralni prijavni sistem in pravočasno oddajte svojo vlogo. Danes,v četrtek, do 16. ure vam lahko tudi mi nudimo podporo pri oddajanju preko info@startup.si.

Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi "de minimis" sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020
© Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo, Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor 
Tel: 02 234 12 60 | Fax: 02 234 12 82 | info@podjetniskisklad.si
Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše predhodne prijave na e-novice Slovenskega podjetniškega sklada. Sporočilo lahko posredujete tudi vašim prijateljem. V kolikor ne želite prejemati sporočil našega podjetja, se lahko odjavite s klikom tukaj. Za ostale nastavitve kliknite tukaj.
Slovenski podjetniški sklad, Ulica kneza Koclja 22, 2000, Maribor, Slovenia
Vedno se lahko odjavite ali spremenite vaše osebne podatke.