Zadeva: Pregled stanja in potreb podjetij na področju krožnega gospodarstva v Sloveniji - ANKETA

Spoštovani prejemnik e-novice, 

s tem sporočilom vas želimo ponovno povabiti k izpolnjevanju vprašalnika, ki je namenjen pregledu stanja in potreb podjetij na področju krožnega gospodarstva v Sloveniji, z vidika načrtovanja in zagotavljanja dolgoročnih spodbud in podpore za zasebni sektor pri prehodu Slovenije v krožno gospodarstvo (npr. Zeleni / krožni vavčer, ipd.).

To je namreč ena iz med razvojnih prioritet države, zato smo se pri oblikovanju vprašalnika povezale naslednje institucije: Slovenski podjetniški sklad, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Ministrstvo za okolje in prostor, Služba vlade za razvoj in evropsko kohezijsko politiko ter Strateško razvojno-inovacijsko partnerstvo – Mreže za prehod v krožno gospodarstvo (upravljavka Štajerska gospodarska zbornica).

Vsem, ki boste anketo izpolnili in želeli prejeti osnovne rezultate ankete, vam jih bomo posredovali. 

Če ste anketo že izpolnili, se vam zahvaljujemo za vaš čas in vas prosimo, da obravnavate to sporočilo kot brezpredmetno.

Vnaprej najlepša hvala za sodelovanje! V primeru, da bi potrebovali dodatne informacije nam lahko pišete na srip@stajerskagz.si

Lep pozdrav,

                             
       
Slovenski podjetniški sklad, Ulica kneza Koclja 22, 2000, Maribor, Slovenia
Vedno se lahko odjavite ali spremenite vaše osebne podatke.