Zadeva: Predstavljamo vam razpise P2, SK75, SI-SK

E-Novice iz Slovenskega Podjetniškega Sklada.                Za lažji pregled sporočila, ga odprite v brskalniku.
Spoštovani prejemnik e-novice,

Predstavljamo vam razpise P2, SK75, SI-SK

Z dobro pripravo si povečaš možnosti uspeha.

Če razmišljate o prijavi na enega od razpisov P2, SK75 ali SI-SK v naslednjem tednu pričenjamo s serijo promocijskih dogodkov, kjer vam bomo predstavili podrobnosti razpisov.

Na voljo vam je 54.000 EUR nepovratnih sredstev za razvoj produkta/storitve, 75.000 EUR konvertibilnega posojila za hitrejši prodor na trgu ali pa do 600.000 EUR soinvesticije, če imate podjetje s potencialom hitre rasti in že ustvarjate prihodke. 

Vas zanima, kako poteka prijava, pred-selekcija, kakšni so ocenjevalni kriteriji in kateri so tisti kritični koraki, ki jih za pridobitev sredstev enostavno morate narediti?

Potem vas vabimo na dogodke po celi Sloveniji, na katerih vam bomo podrobno predstavil vsak razpis, ocenjevalne kriterije, pomembne datume, roke za prijavo, pred-selekcijo in še druge vsebinske poudarke.

Posebno pozornost bomo posvetili tudi Demo dnevom, ki potekajo pred komisijo in so najpomembnejši del pred-selekcijskih postopkov. Gre za predstavitev vašega projekta, ki prinaša pomembne točke.

Dobili boste predlogo in vsebinske napotke za pripravo odgovorov na vprašanja iz pred-selekcije, da bo komisija imela vse informacije za končno oceno. Ne želimo si, da bi izgubljali točke zaradi pomanjkljivo predstavljenih projektov.  

KDAJ in KJE?

➜ Ljubljana: 5. april ob 13:00 na Tehnološkem parku Ljubljana

➜ Novo mesto: 6.april ob 9.00 v Razvojnem centru Novo mesto

➜ Nova Gorica: 6. april ob 14.00 v Primorskem tehnološkem parku
➜ Velenje: 7. april ob 12.00 v SAŠA inkubatorju
➜ Maribor: 7. april ob 16.00 na Tovarni podjemov
© Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo, Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor 
Tel: 02 234 12 60 | Fax: 02 234 12 82 | info@podjetniskisklad.si
Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše predhodne prijave na e-novice Slovenskega podjetniškega sklada. Sporočilo lahko posredujete tudi vašim prijateljem. V kolikor ne želite prejemati sporočil našega podjetja, se lahko odjavite s klikom tukaj. Za ostale nastavitve kliknite tukaj.
Slovenski podjetniški sklad, Ulica kneza Koclja 22, 2000, Maribor, Slovenia
Vedno se lahko odjavite ali spremenite vaše osebne podatke.