Zadeva: Podaljšanje roka za prijavo v program Climate Impact Framework

E-Novice iz Slovenskega Podjetniškega Sklada.                Za lažji pregled sporočila, ga odprite v brskalniku.
Podaljšanje roka za prijavo v program Climate Impact Framework

Želite razumeti, izmeriti in napovedati, kako vaš proizvod ali storitev prispeva k blaženju podnebnih sprememb in kakšen je vaš ogljični (CO2) odtis?

Obveščamo vas, da se je rok za prijavo za sodelovanje v programu Climate Impact Framework podaljšal. Prijava je tako možna do vključno petka 10. marca.

V sodelovanju z EIT Climate KIC smo zagnali nov program, v katerem bo v letu 2023 imelo priložnost sodelovati 10 start-upov, scale-upov ali MSP iz:
  • sektorja grajenega okolja: 5 start-upov, scale-upov ali MSP-jev (od marca do julija 2023)
    Sektor ‘grajeno okolje’ se nanaša na načrtovanje, gradnjo in upravljanje okolja, ki ga je ustvaril človek. Prednostna področja: eko/krožni dizajn in na naravi temelječe rešitve za gradbene materiale, prilagodljiva/ponovno uporabna infrastruktura, gradbeni odpadki in sekundarni materiali.
  • sektorja hrane in kmetijstva: 5 start-upov, scale-upov ali MSP-jev (od maja do oktobra 2023)
    Sektor ‘hrana in kmetijstvo’ vključuje proizvodnjo hrane in dejavnosti rabe zemljišč v kmetijstvu. Prednostna področja: proizvodnja hrane, ekološko kmetijstvo (živinoreja, poljedelstvo, sadjarstvo), trajnostna raba zemljišč, trajnostna in lokalne predelava hrane, odpadna hrana.

V programu se boste v sodelovanju s priznanimi strokovnjaki ter s pomočjo različnih orodij, metodologij in individualnega coaching-a naučili razumeti, izmeriti in napovedati svoj ogljični (CO2) odtis. Več informacij o programu najdete tukaj.

Ob koncu programa boste prejeli certifikat o vplivu vašega inovativnega produkta ali storitve na blaženje podnebnih sprememb v CO2 ekvivalentu (v obliki digitalnega potrdila).

Program bo v celoti potekal v angleščini in vključeval eno (1) delavnico v živo v Ljubljani 30. marca 2023 za sektor grajenega okolja in eno (1) delavnico v živo v Ljubljani maja 2023 (datum bo potrjen naknadno) za sektor hrane in kmetijstva kot tudi online coaching srečanja po delavnici s priznanimi strokovnjaki.

Udeležba v programu je brezplačna. Prijave so odprte do petka, 10. marca 2023.

Za prijavo izpolnite prijavnico, ki jo najdete tukaj.

Za več informacij se obrnite na deepdemonstrationslovenia@climate-kic.org.


© Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo, Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor 
Tel: 02 234 12 60 | Fax: 02 234 12 82 | info@podjetniskisklad.si
Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše predhodne prijave na e-novice Slovenskega podjetniškega sklada. Sporočilo lahko posredujete tudi vašim prijateljem. V kolikor ne želite prejemati sporočil našega podjetja, se lahko odjavite s klikom tukaj. Za ostale nastavitve kliknite tukaj.
Slovenski podjetniški sklad, Ulica kneza Koclja 22, 2000, Maribor, Slovenia
Vedno se lahko odjavite ali spremenite vaše osebne podatke.