Zadeva: Next Round Summit.eu 2021, 26. in 27. oktobra

E-Novice iz Slovenskega Podjetniškega Sklada.                Za lažji pregled sporočila, ga odprite v brskalniku.
Spoštovani prejemnik e-novice,

Next Round Summit.eu 2021, 26. in 27. oktobra

ČAS JE ZA NASLEDNJI KROG –
SKUPAJ GRADIMO PODJETNIŠKO PRIHODNOST ZA EVROPSKE SAMOROGE

Srečanje evropskih inovatorjev, predstavnikov držav in evropskih institucij na 
Next Round.eu konferenci v Ljubljani 
Kako v Evropi zagotoviti podjetniško prihodnost za samoroge, je poleg investicijskih priložnosti za slovenske in evropske scale-upe, osrednja tema dvodnevne konference Next Round.eu, ki jo organizira slovensko predsedstvo Sveta EU, od 26. do 27. oktobra 2021, v BTC Ljubljana.

Slovenija je prepričana, da je sedaj pravi čas, da se inovatorji, države članice in evropske institucije še trdneje povežejo in in z združenimi močmi naredijo korak naprej pri ustvarjanju Evrope, ki bo privlačna in spodbudna za mlade inovatorje in podjetnike iz vsega sveta.

Dvodnevni dogodek bosta otvorila minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek in Evropska komisarka za inovacije, raziskave, kulturo, izobraževanje in mlade Mariya Gabriel. 

Na vsebinskih panelih se bodo zvrstili mednarodno priznanimi govorci na investicijski konferenci pa se bodo investitorjem predstavila start-up in scale-up podjetja iz Slovenije in Evrope, ki zagotavljajo skupno več kot 1 milijardo evrov razvojnega kapitala v Vzhodno evropskem prostoru.
Organizatorji pričakuje več kot 300 udeležencev.

© Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo, Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor 
Tel: 02 234 12 60 | Fax: 02 234 12 82 | info@podjetniskisklad.si
Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše predhodne prijave na e-novice Slovenskega podjetniškega sklada. Sporočilo lahko posredujete tudi vašim prijateljem. V kolikor ne želite prejemati sporočil našega podjetja, se lahko odjavite s klikom tukaj. Za ostale nastavitve kliknite tukaj.
Slovenski podjetniški sklad, Ulica kneza Koclja 22, 2000, Maribor, Slovenia
Vedno se lahko odjavite ali spremenite vaše osebne podatke.