Zadeva: Expo 2020 Dubaj: Priložnost za predstavitev dobrih praks v boju s Covid-19

E-Novice iz Slovenskega Podjetniškega Sklada.                Za lažji pregled sporočila, ga odprite v brskalniku.
Spoštovani prejemnik e-novice,

Expo 2020 Dubaj: Priložnost za predstavitev dobrih praks v boju s Covid-19
Organizator svetovne razstave Expo 2020 Dubaj, s katerim sodeluje tudi Slovenski podjetniški sklad, je objavil javni poziv za predstavitev dobrih praks, projektov in pobud v boju s COVID-19. Iščejo rešitve, ki temeljijo na novih in inovativnih pristopih na področju zdravstvenih storitev, javnih prostorov, tehnologije, izobraževanja in razvoja veščin ter zagotavljanju preživetja, osnovnega udobja in storitev.
Rok za prijavo na poziv je 31. december 2020. Zainteresirani se lahko prijavijo na naslednji povezavi: expo2020-gbpp-covid-call.pdf (expo2020dubai.com)

Prijavijo se lahko posamezniki, skupnosti, nevladne organizacije, start-up podjetja, zdravstveni delavci, podjetja, vlade in mednarodne organizacije s celega sveta.

Najboljše primere dobrih praks bodo razglasili aprila 2021.
Več informacij najdete na spodnji povezavi:
Organizator želi s pozivom poudariti pomen in povečati prepoznavnost medsektorskih integriranih rešitev, ki pomagajo ljudem, da se lažje pripravijo, odzovejo in okrevajo zaradi vpliva svetovne pandemije. Predvsem si želijo prijav, ki ponujajo trajnostne rešitve za reševanje posledic globalne pandemije in uresničevanje Agende 2030.

K sodelovanju vabijo posameznike, skupnosti, nevladne organizacije, start-up podjetja, zdravstvene delavce, podjetja, vlade in mednarodne organizacije s celega sveta.
Poziv je del programa Globalnedobreprakse(Global Best Practice Programme), ki se osredotoča na področja, ki so v skladu s številnimi cilji Združenih narodov za trajnostni razvoj (United Nations Sustainable Development Goals(UN SDGs).

Z njimželijoorganizatorji svetovne razstave Expo Dubaj prikazatikonkretnerešitveza največje izzive na svetuter izpostavljati uspešno izvedene projekte s celega sveta,z željo, da bi jih implementirali tudidrugje.
Več informacij o EXPO DUBAJ:SPIRIT Slovenija, javna agencijaVerovškova 60, SI-1000 Ljubljana+386 1 589 18 70 Expo2020@spiritslovenia.siwww.expo2020slovenia.si
© Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo, Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor 
Tel: 02 234 12 60 | Fax: 02 234 12 82 | info@podjetniskisklad.si
Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše predhodne prijave na e-novice Slovenskega podjetniškega sklada. Sporočilo lahko posredujete tudi vašim prijateljem. V kolikor ne želite prejemati sporočil našega podjetja, se lahko odjavite s klikom tukaj. Za ostale nastavitve kliknite tukaj.
Slovenski podjetniški sklad, Ulica kneza Koclja 22, 2000, Maribor, Slovenia
Vedno se lahko odjavite ali spremenite vaše osebne podatke.