Zadeva: ŠE ZADNJI OPOMNIK! Zadnji rok za oddajo zahtevka za izplačilo sredstev po vavčerskih pozivih je 30.9.2023 – po tem datumu oddaja več ni možna!

E-Novice iz Slovenskega Podjetniškega Sklada.                Za lažji pregled sporočila, ga odprite v brskalniku.
Spoštovana podjetnica / podjetnik, 

ŠE ZADNJI OPOMNIK!

Zadnji rok za oddajo zahtevka za izplačilo sredstev po vavčerskih pozivih je
30.9.2023
po tem datumu oddaja več ni možna!

Slovenski podjetniški sklad (v nadaljevanju SPS) še zadnjič poziva in hkrati opominja vsa podjetja, ki so s SPS-om podpisala pogodbo o sofinanciranju poslovnih storitev v okviru vavčerskih pozivov, da čimprej (v kolikor tega še niso) oddajo zahtevek za izplačilo sredstev.

Upravičene aktivnosti za posamezno odobreno vlogo morajo biti zaključene in zahtevek z vsemi pripadajočimi dokazili v celoti oddan Skladu preko ePortala v skladu z rokom po pogodbi oz. najkasneje do 30.9.2023.

V kolikor bo zahtevek oddan pravočasno a hkrati nepopolno, lahko Slovenski podjetniški sklad po 31.10.2023 odstopi od pogodbe.


© Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo, Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor 
Tel: 02 234 12 60 | Fax: 02 234 12 82 | info@podjetniskisklad.si
Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše predhodne prijave na e-novice Slovenskega podjetniškega sklada. Sporočilo lahko posredujete tudi vašim prijateljem. V kolikor ne želite prejemati sporočil našega podjetja, se lahko odjavite s klikom tukaj. Za ostale nastavitve kliknite tukaj.
Slovenski podjetniški sklad, Ulica kneza Koclja 22, 2000, Maribor, Slovenia
Vedno se lahko odjavite ali spremenite vaše osebne podatke.