Sfaturi pentru un plan de succes in dieta de slabire

July 6th, 2010 at 5:00 am EEST

 

Revista on-line Nutritie - Slabire

Editia 3 / nr. 4, iulie 2010

Sfaturi pentru un plan de succes in dieta de slabire

Buna Friend,

Pentru a avea succes in dieta de slabire, este nevoie ca inainte de orice sa ne intocmim un "plan", sa avem propria noastra planificare, pentru ca - dupa cum bine stim din viata de zi cu zi - intotdeauna, inainte de a intreprinde o anume actiune (indiferent care este problema), trebuie sa "ne facem planul". Asta este, daca vrem sa avem rezultate in actiunea respectiva, nu putem sa facem totul la intamplare ... nu?

Incercand sa ducem la bun sfarsit o actiune fara a avea o planificare a pasilor ce trebuiesc urmati, este ca si cand am incepe sa construim o casa fara a avea planul (proiectul) acesteia sau ca o echipa de fotbal care intra pe teren fara a stabili un plan de joc impreuna cu toti membrii echipei ... Nu va exista nici un reyultat bun, se stie fara indoiala !

Acelasi lucru se intampla si in cazul unei diete pentru scaderea in greutate si mentinerea ulterioara la greutatea optima. Si in acest caz, ca si in cele pe care vi le-am amintit mai sus, sunt necesare o serie de masuri si actiuni ce trebuiesc bine planificate pentru a ajunge la obiectivul propus, si aume slabirea ideala si sanatoasa.

Va trebui sa tinem cont de 4 (patru) „elemente cheie” atunci cand ne intocmim „planul de slabire”:


| citeste tot articolul ...|

Cum sa obtinem slabirea necesara  si mentinerea greutatii corporale ?

Acum, sa revedem pe scurt ce este bine sa aveti in vedere pentru ca slabirea dvs. sa fie de succes:

Stabilirea Obiectivului: stii ce trebuie sa obtii. De exemplu: "In ultima perioada am mancat mult si nesanatos, deci am nevoie de o scadere in greutate"

Definirea obiectivului: definiti in mod distinct si clar obiectivul. De exemplu: „Vreau sa scad in talie cu cate 2 cm pe saptamana."

Obiectiv realistic: obiectivul trebuie sa fie rezonabil, sa poata fi atins. De exemplu: "Voi scapa de 4-5 kg pe luna" sau un exemplu gresit: Am sa slabesc cu 10 kg pe saptamana" (acest lucru nu este posibil si nici sanatos !!!)

Stabiliti strategia: planificati toate activitatile pe durata unei zile (saptamani / luni)

Aceste 4 elemente „cheie” ale unui plan de scadere in greutate sunt la indemana dvs., atunci cand apelati la ajutorul unui consultant Herbalife !
Cum va putem ajuta noi in atingerea greutatii ideale si mentinerea acesteia ?
Este mai simplu decat pare sau decat ati putea sa va inchipuit ! Va furnizam primele trei si partial al patrulea dintre elementele mai-sus mentionate !
Iata cum deja ceea ce parea imposibil la inceput, acum capata forma concreta !

Sa detaliem:

Primul pas este sa ne solicitati ajutorul trimitandu-ne datele „Profilului dvs. de nutritie” din formularul de aici ...

| citeste mai departe ...|

LiveZilla Live Help
Program de Nutritie

Program de BAZA de slabire Herbalife

Contine:

  • Formula 1 - (2 cutii pentru o luna) inlocuitor de hrana echilibrat, delicios, foarte hranitor, cu proteine usor asimilabil.
  • Formula 2 - amestec de multivitamine, minerale si ierburi chinezesti, selectionate pentru detoxifierea, regenerarea celulelor si o sanatate mai buna.
  • Cell Activator - activator celular bogat in fier si vitamina C, favorizeaza asimilarea eficienta a vitaminelor si mineralelor din hrana.
  • Thermo Complete - Ajuta la arderea grasimii, taie pofta exagerata de mancare, sporeste forta de munca, ofera suportul necesar pentru slabire.

| citeste Mod de consum ...|

Produse Recomandate
 
Nutritie interna - Suplimenti de nutritie pentru sanatate   Nutritie externa - Produse pentru ingrijirea tenului
 
Herbal Aloe Concentrate - Herbalife

Consumul exagerat de sucuri sintetice sau cafea iti lasa organismul fara substante nutritive. In plus, o bautura racoritoare non-dietetica contine cel putin 6 lingurite de zahar. Indulcitorii artificiali pot produce senzatia de foame. In loc sa suferi de o lipsa temporara de zahar, care te lasa sa te simti uscat, consuma o bautura naturala pentru o sanatate buna - Herbal Aloe.

La crearea acestui concentrat s-a folosit specia superioara a plantei Aloe Vera – Aloe Barbadensis Miller, care contine cele mai importante substante nutritive.

O buna nutritie este secretul unei vieti lungi si sanatoase !

  Set cu Multivitamine Ten Normal Spre Gras

Contine:

  • Cleanser sau Gel Spuma de curatat cu Multivitamine - Lotiune pentru Curatare. Inlatura in mod eficient sebuumul, impuritatile si machiajul.
  • Toner cu Multivitamine - Herbalife Tonifica, contribuie la inchiderea porilor. Reduce dilatarea porilor. Curata si improspateaza pielea. Imbunatateste culoarea si textura pielii.
  • Crema cu Multivitamine - Crema hidratanta SPF 15, protectie solara UVA/UVB. Hidrateaza si protejeaza pielea pe parcursul zilei.

Stiinta si natura detin cheia pentru un ten sanatos si tanar !

News & Events
Herbalife is the official nutrition sponsor of some of the best teams in the world. ...

vedeti aici video ...

  Messi, nutritie sanatoasa ... (sursa: Financiarul.com)

vedeti aici articolul ...

 
Follow us !

 Nutritie-Slabire

  Messenger on-line

Am adaugat o noua modalitate de a comunica cu cei interesati ...

Aveti intrebari la care doriti un raspuns rapid ? Putem comunica "live" prin Messenger !

In pagina Contact !

Nutritie - Slabire | Constanta, Romania
Telefon: 0720 247.289 | info@nutritie-slabire.ro

www.nutritie-slabire.ro | Copyright 2009-2010 © Nutritie-Slabire