Din nou despre preturi !

December 1st, 2007 at 7:00 am EET

Sanatate, Frumusete, Silueta prin Nutritie Inteligenta

www.nutritie-slabire.ro

Mesaj de la ThesanCo !

Reducerile de preturi continua ...

Din nou despre preturi !

Buna Friend,

Dupa cum stii deja, in lunile anterioare am acordat o serie de reduceri de preturi. Si pentru ca toti clientii nostri au fost multumiti sa urmeze un program de nutritie la cele mai mici preturi, am hotarat sa continuam aceasta campanie pana la sfarsitul anului ! Deci, vestea buna este ca

In luna decembrie toate produsele si programele de control al greutatii vor avea preturile reduse cu 5% !

Indiferent care este valoarea de lista a comenzii tale, noi iti vom acorda aceasta reducere.

Dar daca te hotarasti sa comanzi programul de control al greutatii necesar consumului pe trei luni, atunci vei plati si mai putin ! Cu cat ? Cu exact reducerile prezentate la Oferte.

Hai sa dam un exemplu: daca vrei sa comanzi un Program Avansat pentru trei luni, vei beneficia de reducerea de 2% (reducerea obisnuita) si de 5% (reducerea luni septembrie). Programul Avansat costa 547,25 lei pentru o luna, adica 1.641,75 lei pentru trei luni. Aplicand reducerile de 2%+5%, inseamna ca vei plati 1.526,83 lei, adica cu 114,92 lei mai putin. Si ce vei obtine ? Vei avea toate produsele de nutritie ce iti vor asigura o slabire cu cel putin 5 kg pe luna, adica vei plati doar 1.526,83 lei si timp de trei luni nu vei mai cheltui decat foarte putin (costurile mesei de seara) pentru a slabi asa cum iti doresti de multa vreme.

Daca ai solicitat si ai primit de la noi recomandarile pentru un program personalizat de slabire si mentinere, inseamna ca stii deja care este greutatea ta ideala, care este programul de slabire recomandat, la ce preturi poti sa achizitionezi aceste produse, precum si toate informatiile importante legate de succesul dietei de control al greutatii !

Deci, este momentul sa te gandesti serios la startul acestui program. Noi ne gandim la toti clientii nostri si vrem sa le fim tuturor de ajutor.

Suntem siguri ca aceasta veste o vei primi cu bucurie. Deci, Friend, este momentul sa actionezi !

Vrem sa te ajutam, vrem sa iti oferim sfaturi competente pentru ca tu sa atingi starea Wellness, sa iti imbunatatesti silueta, frumusetea si starea generala de sanatate, sa ai energia si vitalitatea atat de necesare pentru a face fata stress-ului cotidian. Trebuie doar sa ne permiti acest lucru.

Te asteptam si promitem sa nu te dezamagim !

 

Cu respect si prietenie,

Angela Gurau

Consultant Superior Herbalife

 

P.S.  Pentru o cat mai buna informare, iti trimitem atasat lista de preturi pentru produsele si programele de control al greutatii. Vei observa ca sunt mentionate atat preturile de lista (fara reducere, deci preturi 100%), precum si preturile reduse cu 5%, valabile in luna Decembrie.

Copyright 2007 © ThesanCo

Design by ThesanCo

www.nutritie-slabire.ro

informatii: info@nutritie-slabire.ro

comenzi: office@nutritie-slabire.ro

Intrebari

Ai nevoie de informatii suplimentare, ai anumite intrebari la care nu ai gasit raspunsul, ai nelamuriri ?

Completeaza formularul de mai jos, apasa butonul "Trimite" si vei primi raspunsul nostru in cel mai scurt timp posibil. Nu uita sa completezi adresa de e-mail ...

Nume, prenume:
e-mail:
telefon:
Intrebarea 1:

Intrebarea 2:
Intrebarea 3:

Powered by GetResponse email marketing software