Despre Programele personalizate ...

August 1st, 2008 at 4:40 am EET

www.nutritie-slabire.ro

     

nutritie-slabire on-line

 

Frumusete, Sanatate, Silueta

prin Nutritie Inteligenta

 

Editia 2, nr. 3

01 August 2008

Distribuitor Herbalife

Buna Friend,

In primul rand tinem sa aducem multumirile noastre tuturor celor ce au raspuns solicitarii noastre referitoare la transmiterea catorva pareri despre produsele Herbalife, despre site-ul nostru, despre revista-online. Ne sunt de mare ajutor in incercarea de aduce imbunatatirile ce se impun tuturor serviciilor noastre.

Daca si tu ai raspuns la formularul pe care ti l-am trimis intr-unul din numerele anterioare, atunci iti multumim si tie pentru ca ai pierdut cateva minute pretioase din timpul tau. Chiar daca nu ai avut timpul necesar sa ne transmiti parerea ta tot iti multumim pentru ca citesti informatiile pe care ti le transmitem. Iar daca vei mai gasi cateva minute sa ne transmiti formularul completat, ar fi foarte bine, daca nu, noi te vom intelege si nu vom insista.


Despre recomandarile noastre ...

Trebuie sa adresam multumiri si celor ce ne-au solicitat consultanta pentru alegerea unui program de slabire, astfel incat sa ajunga la greutatea ideala, si, mai ales sa o mentina. Ne onoreaza increderea voastra si speram ca nu v-am dezamagit. Dupa cum au putut constata toti cei ce au primit de la noi recomandarile necesare, am transmis documente intocmite pentru fiecare in parte, cu toata analiza profilului de nutritie, programele personalizate detaliate, informatii necesare schimbarii stilului de alimentatie si oferte cu discount-urile pe care le putem acorda pe anumite perioade de timp.

Intotdeauna am considerat ca fiecare persoana care are probleme cu controlul greutatii si apeleaza la serviciile noastre trebuie ajutata, trebuie sa raspundem nevoilor personale ale tuturor celor ce ne solicita ajutorul.

Aceasta este misiunea noastra si acestea sunt mijloacele cu care raspundem tuturor !

Dar nu in toate cazurile prietenii nostri s-au dovedit a fi prieteni cu adevarat ... Este o mare dezamagire sa constati ca dupa ce te straduiesti sa aduci informatii si recomandari competente si muncesti cu drag pentru binele unor persoane (pe care - de altfel, nu le cunosti personal), acestea iau toate informatiile si merg sa cumpere de alt distribuitor ... Este o lume mica, iar comunitatea noastra la fel ... Dar, nu avem mijloacele necesare pentru a controla modul de comportament al unor persoane, asa ca am luat alte masuri, pe care noi le consideram indreptatite !

Incepand cu luna august, deci de astazi, vom trimite recomandari foarte sumare, legate de componenta programului pe care il recomandam fiecarei persoane, in functie de profilul individual de nutritie pe care il primim de pe formularul on-line, urmand ca in cazul in care acea persoana va comanda produsele respective, sa transmitem si recomandarile detaliate si toate celelalte informatii pe care oricum le trimitem in coletul cu produsele livrate.

Nu vrem sa suparam pe nimeni, dar trebuie sa ne luam si noi masurile de rigoare pentru a ne apara propria munca si rezultatele acesteia.

Ne place sa facem lucrurile cat mai bine, echipa Nutritie-Slabire este o echipa ce tinde in permanenta sa se perfectioneze, sa isi imbunatateasca serviciile, sa nu dezamageasca pe nimeni, vrem ca munca noastra sa fie EXCELENTA ! Speram sa si reusim acest lucru (din punctul de vedere al vostru, bineinteles).

Echipa Nutritie-Slabire

 

Recomandarea noastra !

O viata sanatoasa incepe cu o alimentatie sanatoasa !


Citeste mai multe detalii despre Nutritia Celulara

Afla mai multe informatii despre Avantajele Programelor de Nutritie sanatoasa Herbalife

Afla mai multe informatii despre Programele nostre de control al greutatii

Viziteaza site-ul nostru
www.nutritie-slabire.ro
 
 

De ce sa urmezi un program de controlul greutatii / program de nutritie sanatoasa Herbalife ? 

Sa vedem de ce este bun programul recomandat de noi pentru controlul greutatii si nutritie sanatoasa.

Oricine poate folosi programele si produsele HERBALIFE:

  • sunt inofensive si echilibrate pentru orice om
  • este o dieta echilibrata cu eliminarea exceselor nocive
  • in acelasi timp, ofera avantajul lumii botanice prin combinarea plantelor alimentare din intraga lume benefice sanatatii.

Sunt programe de nutritie echilibrata, asigura cele mai bune elemente nutritive naturale. Ajuta corpul sa reduca asimilarea de calorii, in timp ce sustine asimilarea factorilor nutritivi necesari sanatatii. Acesti factori sunt oferiti intr-o forma usor digerabila, astfel incat, celulele sa poata functiona cu o eficienta maxima, chiar si atunci, cand exista antecedente referitoare la subnutritie, diete excesive sau diferite boli.

Restabilesc vilozitatile intestinului subtire (fragmente digitiforme microscopice), imbunatatind asimilarea substantelor nutritive consumate. Celulele bine hranite din intregul corp se insanatosesc, astfel dispar chiar si unele probleme de sanatate.

Curata organismul de toxine si ofera protectie celulara.

Programele HERBALIFE sunt programe alimentare, care furnizeaza organismului un supliment complex si echilibrat de vitamine, oligoelemente, bioflavonoizi si alte substante nutritive, cu o cantitate minima de calorii, pe langa aceasta, il ajuta sa asimileze.

Sunt sursa de enzime naturale din plante cu rol de activatori celulari. Celulele functioneaza in mod optim cu activatori celulari si intreg organismul utilizeaza in mod eficient hrana pentru imbunatatirea sanatatii, vitalitatii, pentru procesele naturale de regenerare si pentru controlul greutatii.

Slabire sanatoasa cu Programe de nutritie naturale

De ce NU recomandam dietele restrictive ?!... 

95 % din cei care slabesc cu metode învechite, prin înfometare, acumuleaza kilogramele la loc peste doi ani.

Cu un regim obisnuit este foarte greu sa slabesti si sa te mentii, pentru ca intri într-un cerc vicios:

Surplus de greutate  ð Tii regim, reduci cantitatea de mâncare  ð Agravarea deficitului nutritiv (carente de alimentatie)  ð Senzatii de foame (stres si oboseala)  ð Spargi regimul  ð Te supraalimentezi  ð Acumulezi alt surplus de greutate

Daca încerci sa slabesti folosind metode restrictive si fara sa cunosti toate subtilitatile acestui proces, poti deregla functiile naturale ale organismului si acest lucru poate duce la agravari ireversibile ale starii de sanatate.

De ce sa te chinui ? O dieta de slabire nu trebuie sa iti creeze alte probleme, ci sa ti le rezolve pe cele existente, usor, simplu, fara consum nervos. De ce sa numaram la fiecare masa numarul de calorii, cand specialisti nutritionisti au facut acest lucru pentru noi ?

Acum este mai usor ca niciodata sa ajungi la forma fizica ideala si sa-ti îmbunatatesti starea sanatatii cu programele Herbalife de control al greutatii. Sunt formulate special pentru a ajuta la pierderea kilogramelor în plus, grasimilor subcutanate si, în acelasi timp ofera o nutritie de cea mai buna calitate, o crestere remarcabila a vitalitatii si energiei.

Deci Friend, de tine depinde sa iti imbunatatesti greutatea corporala, sanatatea, vitalitatea ! Noi te vom ajuta, iti vom oferi tot sprijinul necesar.

«Hrana trebuie sa fie medicamentul tau, si nu medicamentul hrana ta. » (Hippocrates)

Un stil de viata sanatos va asigura beneficii importante, pe termen lung: controlul greutatii corporale, incetinirea vizibila a fenomenelor de imbatranire, energia si vitalitatea necesare in fiecare zi, dar mai ales - o sanatate buna pentru toata viata !

Copyright 2008 © Nutritie-Slabire

Design by Nutritie-Slabire

informatii: info@nutritie-slabire.ro

comenzi: office@nutritie-slabire.ro