Subject: Smiltsērkšķu Eļļas Akcijai vēl papildus 20% atlaide tikai līdz 1.septembrim!

Pērc 3, Saņem 4! Pērc 3 Smiltsērkšķu Eļļas kastītes, Saņem 4. Kastīti Bez Maksas!
(Parastā cena 4 kastītēm ar smiltsērkšķu eļļu ir kr 756,- - Ietaupi kr 189,-)

*Līdz 1. septembrim tev ir iespēja saņemt papildus 20% atlaidi uz šo piedāvājumu!
Sveiki!

Rudens tuvojas, un ir pienācis laiks padomāt par to, kā stiprināt imūnsistēmu, lai saglabātu labu veselību šajā rudenī un arī ziemā. Smiltsērkšķu eļļa ir lielisks palīglīdzeklis imūnsistēmas stiprināšanai, bet ne tikai tam vien. Kā jau jūs varbūt zināt, smiltsērkšķu eļļa dabiski satur augstu Omega 3, 6, 7 un 9 taukskābju līmeni, kā arī vairāk nekā 190 bioloģiski aktīvas vielas un antioksidantus, ir ļoti bagāta ar C vitamīnu, kas smiltsērkšķu eļļā ir 3 x vairāk nekā apelsīnos, satur A vitamīnu, kas tur ir 3 x vairāk nekā burkānos, turklāt smiltsērkšķu eļļā ir visaugstākais sastopamais E vitamīna daudzums starp visiem augļiem un ogām. 

Smiltsērkšķu eļļa kā Omega 3 avots
Dzīvnieku izcelsmes Omega–3 taukskābes bieži vien ir nepelnīti novērsušas fokusu no augu izcelsmes Omega 3 taukskābēm, taču jaunākie pētījumi pierāda to, ka arī augu izcelsmes Omega 3  taukskābēm piemīt unikālas un vērtīgas īpašības.

Vienā no jaunākajiem pētījumiem par augu izcelsmes Omega 3 taukskābju īpašībām, zinātnieki ir nonākuši pie secinājuma, ka augu izcelsmes Omega 3 taukskābes ir tik pat efektīvas sirds un asinsvadu slimību novēršanā, kā dzīvnieku izcelsmes Omega 3 taukskābes.

Amerikāņu
 Medicīnas Institūts iesaka sievietēm dienā uzņemt 1,1 un vīriešiem 1,6 gramus
augu izcelsmes Omega 3. Lietojot 4 kapsulas dienā, Bio2You smiltsērkšķu eļļas, sievietes uzņem 50% un vīrieši 30% no augu izcelsmes Omega 3 ieteicamās dienas devas.

Smiltsērkšķu eļļa kā Omega 7 avots
Smiltsērkšķu eļļā sastopamās Omega 7 taukskābes stiprina gļotādas. Gļotādu uzdevums ir aizsargāt mūsu ķermeni no iekšpuses. Tās atrodas mutes dobumā, acīs, degunā, elpceļos, dzimumorgānos, gremošanas traktā un urīnceļos.

Pētījumi ir pieradījuši, ka smiltsērkšķu eļļa, var dziedēt acu sausumu, mutes sausumu un sausas gļotādas sieviešu dzimumorgānos. «Visi tādi tipiskie simptomi, kā nieze, dedzināšana, sāpes, nogurums, locītavu sāpes un ādas alerģijas tika mazināti vai izdziedināti ar smiltsērkšķu eļļas palīdzību», stāsta Dr. Bouru Yangs no Aromtech Ttd, kas ir uzrakstījis doktora darbu smiltsērkšķu eļļas pielietošanā hroniski slimu pacientu ārstēšanā.

Smiltsērkšķu eļļa kā labs multivitamīnu avots

Smiltsērkšķu eļļa tiek plaši pielietota kā multivitamīnu līdzeklis pie vitamīnu trūkuma organismā, kā arī lai stimulētu fizisko aktivitāti. Šis lieliskais multivitamīnu avots ir īpaši vērtīgs cilvēkiem, kas ir pārcietuši smagas infekcijas slimības vai arī ir tikuši operēti.

Smiltsērkšķu eļļa kā spēcīgs antioksidants
Smiltsērkšķu eļļa ir arī spēcīgs antioksidants, kas aizkavē novecošanos un aizsargā šūnas.

Cik daudz smiltsērkšķu eļļas lietot?
Lai iegūtu maksimālu labumu no smiltsērkšķu eļļas vērtīgajām īpašībām, ir ieteicams lietot 4 kapsulas Bio2You smiltsērkšķu eļļas dienā (2 kapsulas rītā og 2 kapsulas vakarā) 3 mēnešus.



Mēs Jūs novērtējam kā klientu un tādēļ vēlamies piešķirt Jums atlaižu kodu -20%, kuru Jūs variet izmantot Jūsu nākamajā iepirkšanās reizē mūsu www.bio2you.no internetveikalā.

Atlaide derīga uz visām precēm un akcijām!

*Kods derīgs līdz 1.septembrim (ieskaitot). 
ĪPAŠIE PIEDĀVĀJUMI!
      4 x Smiltsērkšķu eļļa  
Kapsulās - Uztura Bagātinātājs
                                                                
Smiltsērkšķu eļļa - Labākais Tavai veselībai! Pilnīgi dabīgs!
567,-
Smiltsērkšķu Spēka Paka 

Smiltsērkšķu Spēka Paka - 2 x Smiltsērkšķu eļļa  kapsulās (60) + 1 x Smiltsērkšķu - Ābolu Sula 300ml
399,-
Bio2You Norge, Fridtjof Nansens gt 4, 6509, Kristiansund, Norway
You may unsubscribe or change your contact details at any time.