Subject: Mundekullafestivalen - boka tidigt rabatt tom 10 juli

View this message online
LikeTwitterForward
Folket återkommer till Mundekulla...
Det är härligt att se att människor succesivt återkommer till Mundekulla med sådan glädje och längtan efter stilla möten där vi har tid för varandra. Det är så underbart att få träffas igen även om det sker på lite avstånd så kan vi dela erfarenheter och tankar från det gånga året och livet i övrigt. Gemenskap och utbyte med varandra är viktigare än någonsin. I detta mail vill vi bla informera om Mundekullafestivalen, våra ställplatser i Vildmarksbyn och en kvinnocirkel ledare utbildning som börjar i höst (Se längst ner)

Mundekullafestivalen med boka tidigt rabatt tills imorgon (10 juli)
Mundekullafestivalen (Gatherings) som sker i form av två events 6-10/8 och 11-15/8 även erbjuder boka tidigt rabatt tills imorgon 10 juli (Möjlighet att delta på båda) Vi har nu börjat presentera några av årets artister och workshopledare här>>

Ställplats i Mundekulla 
Vi öppnar en ny gren i Mundekulla i form av ställplatser för husbilar i Vildmarksbyn 1 km från anläggningen. Detta är ett sätt att hitta nya näringar i vår skog istället för att avverka den vill vi erbjuda unika möjligheter för vandring, bad, vila i en miljö där endast naturens ljud gör sig hörda. Läs mer här   
Mundekullafestivalen sker i år i två upplagor

Community Gathering och Family Gathering 
Vi valde först att kalla årets festival för Mundekulla Gathering men nu när samhället öppnats upp mer än vi tidigare befarare går vi tillbaka till vårt ursprungsnamn. Mundekullafestivalen pågår under sammanlagt 10 dagar om du vill vara med på båda eventen (inkl en gratis vilodag)! Den ena veckan som påminner mest om ursprungsfestivalen är mer familjebetonad då vi även erbjuder barnaktiviteter på temat "Family Gathering" 11-15 aug medan den nytillkomna veckan vid namn "Community Gathering" 6-10 aug erbjuder inga barnaktiviteter men barn och familjer är välkomna. 

Några av årets medverkande är Sudha (Dk) , Nils och Kira (De/Fi), Klas Parknäs, Peter Elmberg, Jerker "JEM" Fredriksson, Dinmale, Anna  Rasmussen mfl. 
Läs om de medverkande här >> (Listan uppdateras efterhand)

 Besök vår ställplats med din husbil i sommar !
Ställplatsen är obemannad och ligger 1 km upp i Mundekulla- skogen i anslutning till vildmarkssjön som erbjuder rekreation, bad, vandring och vila där endast naturens ljud gör sig hörda. 
Infarten går via Mindfulnessgarden där vi planterat ett 15 tal olika lövträd och fortsätter vidare utmed en vacker slingrande grusväg genom den vackra Mundekullaskogen. 
Sång & Gång med Anders Nyberg (13)15-18 juli
Sång och Gång för kropp och själ, vandra runt Mundekullas naturliga skogssalar i Mobergs bygden. Sjung på djupet, från rötterna och ända till himlen under sol och regn. Samlas i kvällsljuset i stora samlingslokalen "Naturum" för samtal, möten och stilla sång. Sång, yoga, frigörande dans, Mundekulladans, sharing mm.  
Cirkel läger för alla åldrar 13-18 juli  - Fåtal platser kvar !
The Circle Way handlar om hur vi kan förhålla oss till livet, naturen och alla levande varelser på ett sätt som bidrar till en bättre värld. Lägret passar alla livsfaser och alla åldrar. Barn inkluderas på ett naturligt vis liksom vuxna utan barn. Kom och upplev gemenskap, djupt lyssnande, känslomässig närhet, tacksamhet, lekfullhet och livsglädje.

Kärlek Relationer & Mirakel 21-25 juli
Välkommen på en vecka inspirerad av "A course in miracles"

"Det finns ett sätt att leva i världen som inte är av världen. Du ändrar inte utseende men du ler oftare. Din panna är fridfull, dina ögon är lugna och de som vandrar i världen på samma sätt som du känner igen sina egna" lektion 155

Kvinnocirkeln - Ledarutbildning börjar i sept
"Alla kvinnor behöver en trygg syster gemenskap att växa i."
Vill du erbjuda kvinnocirklar till fler kvinnor och samtidigt själv vara en del av denna djupt givande och stärkande kvinnogemenskap ?
Anne Solveig (Medgrundare av Mundekulla) har arbetat med Kvinnocirklar i över 30 års tid och skrev boken "Kvinnocirkeln - En stärkande gemenskap" år 2010. Hon har även arrangerat mängder av kvinnoretreater och ett tiotal kvinnofestivaler på Mundekulla genom åren. Denna utbildning sker tillsammans med Camilla Måne som erbjudit cirklar i över tio års tid samt arrangerar Mundekullas årliga Circle Way Camp. 
Utbildningen pågår i 7-månader med start den 25 sept. Du deltar smidigt och lätt via nätet genom video o ljudfiler som du gör i din egen takt samt en nätträff i månaden via zoom..


Varma hälsningar
Mundekulla Retreat Center

Mundekulla 101, 36195, Långasjö, Sweden
You may unsubscribe or change your contact details at any time.