Subject: Mundekulla Längtar efter er.

View this message online
LikeTwitterForward
Vår vackra samlingslokal Naturum står redo att ta emot besökare igen
 
Mundekulla längtar efter er...

Åh vad vi längtat att få öppna upp dörrarna igen och nu äntligen är det dags. 
Strax efter nyår deltog jag på en Vipassana retreat online som skulle ägt rum fysiskt på Mundekulla. Sedan dess har jag gjort 45 minuters morgonmeditation varje vardag vilket har hjälpt mig att leva lite lugnare och ta en sak i sänder. Jag tror att vi mer än någonsin behöver vila från intryck och stilla vårt inre i dessa tider för att kunna förhålla oss till det yttre skeendet på ett konstruktivt sätt.... 
Sommarens arrangemang påminner om tidigare år men i något lugnare tempo och mer luft i programmet med mer utrymme för verkliga möten, skogsvandringar, bad och vila. Vår längtan efter oss själva och gemenskap med andra är större än någonsin. Sådana möten fördjupas när vi stillar vårt inre och gör oss mer tillgängliga 

Sommaren på Mundekulla
Det känns som lite symbolisk att vi inleder sommaren med en Vipassanaretreat med Yin yoga den 2-6 juni med ett fåtal platser kvar, dvs den som skulle ägt rum fysiskt i vintras. 
Därefter kommer Kay Pollak med sin populära workshop ”Ändra dina tankar ändra ditt liv”. Kay är verkligen i sitt esse nyss fyllda 83 år och vem vet hur länge han fortsätter så ta chansen om du känner dig manad. Sedan väntar ”Cirkel läger” för hela familjen, ”Sång & Gång”, en Relationsvecka (Mirakeldagar) inspirerad av ACIM och avslutningsvis vår Mundekullafestival som i år byter namn till ”Mundekulla Gathering” och erbjuds i två upplagor nämligen "Community camp" och "Family camp".

Låt solen gå upp i ditt liv !
”Världen behöver vila och vi med den” men vi ska inte bli apatiska utan snarare tvärtom. Vi behöver samla kraft för det bor en styrka inom var och en av oss som vi mer än någonsin behöver vara i kontakt med.

Välkommen till Mundekulla i sommar och låt solen gå upp i ditt liv .. varje dag 😜

 NAMASTE /

Hälsar Peter Elmberg med personal
Här följer några av sommarens aktiviteter på Mundekulla 
Ändra dina tankar - Ändra ditt liv
"Helt enkelt en ”life-changing” weekend."  Martin Svedlund
"Kursen är helt enorm! Fantastisk upplevelse."  Torbjörn Frostmyr
"Inspirerande, givande, roligt, utvecklande, tillåtande." Madeleine Eneström
Boka omgående om du vill vara med
The Circle Way handlar om hur vi kan förhålla oss till livet, naturen och alla levande varelser på ett sätt som bidrar till en bättre värld. Lägret passar alla livsfaser och alla åldrar. Barn inkluderas på ett naturligt vis liksom vuxna utan barn. Kom och upplev gemenskap, djupt lyssnande, känslomässig närhet, tacksamhet, lekfullhet och livsglädje.

Sång och Gång för kropp och själ. Vandra runt Mundekullas naturliga skogssalar i Mobergs bygden. Sjung på djupet, från rötterna och ända till himlen under sol och regn.
Samlas i kvällsljuset i stora samlingslokalen "Naturum" för samtal, möten och stilla sång.

Boka tidigt rabatt tills midnatt, 30 maj

Välkommen på en vecka inspirerad av "A course in miracles"
"Det finns ett sätt att leva i världen som inte är av världen. Du ändrar inte utseende men du ler oftare. Din panna är fridfull, dina ögon är lugna och de som vandrar i världen på samma sätt som du känner igen sina egna"
lektion 155
Boka tidigt rabatt tills midnatt, 30 maj 

Community Camp och Family Camp 
Vår traditionella festival går i år under namnet "Gathering" då den blir mindre och mysigare! Eftersom det fortfarande finns begränsningar kör vi två event efter varandra med lite olika teman men grundkänslan är densamma. Skillnaden är att ena veckan är mer familjebetonad "Family Camp" 11-15 aug och erbjuder barnaktiviteter medan den nytillkomna veckan vid namn "Community Camp" 6-10 aug erbjuder inga barnaktiviteter men barn är välkomna.
Biljetterna släpps ikväll 30 maj med rabatt till 10 juni. Rummen går åt snabbt


Mundekulla Live, 30/5 kl 20 "Livets konst med Klas Parknäs."
Kanske är kvällens avsnitt i Mundekulla Live ett av de starkaste sedan starten. Vi talar om manlighet, sorg, utmaningar, möjligheter och inte minst konst då mötet äger rum i Klas Atelje "Stillagatan" i Göteborg... 
Mundekulla Live sänds på Mundekullas Facebook och You Tube sidor kl 20-21 sista söndagen i månaden och kan även ses i efterhand på www.mundekullalive.se 
Mundekulla Sharing erbjuds andra söndagen i månaden
Välkommen att delta på Mundekullasharings på zoom, andra söndagen varje månad kl 20.00-21.30.
Camilla och Kalle Grill introducerar och leder samtalscirklar i mindre grupper i den varma och tillåtande Mundekulla andan. Öppet för alla som vill mötas och har eller vill ha en relation till Mundekulla !
Läs mer och anmäl dig här

Varma hälsningar
Mundekulla Retreat Center

Mundekulla 101, 36195, Långasjö, Sweden
You may unsubscribe or change your contact details at any time.