Subject: Dags att lämna vårt bagage...

View this message online
LikeTwitterForward
Hösten kommer med förändring och vi med den... 
Hösten är min favorit säsong då lugnet lägger sig, luften är hög och klar och de solstrålar som uteblev under sommaren äntligen når fram. I Mundekullaskogen vimlar det av svamp och lugnet är mer påtagligt och snart faller även löven...
Hösten visar oss värdet av att släppa taget och gå vidare för att efterhand klä oss i en ny kostym. Detta är ett återkommande tema i oktober på Mundekulla vid Kay Pollaks kurs "Ändra dina tankar, ändra ditt liv" (1-3 okt), Manshelgen "Man in mission" med Peter Elmberg och Kalle Grill som äger rum för 10:e gången (8-10 okt), Relationshelg med Emma Dinmali (22-24 okt) samt en Mindfulness retreat (28-31 okt) med fd. buddhist munken Jerker "JEM" Fredriksson. Läs mer här >> (samt se nedan)

Fredskonsert, Lunds Stadsteater 25 sept
Jag lever med tanken på att släppa det förflutna extra mycket denna hösten. Det slog mig nyligen att det är 30 år sedan min bror bragtes om livet i Lund i (sept 1991). Denna händelse blev orsaken till att jag startade Mundekulla Retreatcenter 1998 i hopp om att erbjuda något konstruktivt till min omvärld. Jag har ofta återkommit till detta i min tankevärld under Corona Pandemin. Den 25 september har jag därmed bokat Lunds Stadsteater för att skapa en Fredskonsert med gästartister för att prata och sjunga med betoning på hopp, försoning, att släppa taget och "klä sig i en ny kostym"
Jag gjorde konserten på Mundekullafestivalen i somras som gav mersmak både hos oss på scen och i publiken, då vi behöver samlas kring dessa frågor mer än någonsin. Jag känner mig hedrad över varje person som delar denna konsertupplevelse med oss, på plats eller online.
Läs mer här>>  (samt längst ner i detta mail) 

Boka tidigt rabatt till 15 september. Vi erbjuder 1000:- rabatt för Corona drabbade

"Kursen är helt enorm! Fantastisk upplevelse." / Torbjörn Frostmyr

"Otroligt fantastisk helg med en bergochdalbana av känslor. Kommer att ha med mig detta genom resten av mitt liv." / Eva-Maria Söderlund

"Helt fantastisk upplevelse!" /  Pär Hagdahl

"Kursen är magisk! Längre hade varit härligt!"  / Ann-Helen Ljungberg
Boka tidigt rabatt till 15 september 

"Tack för en underbar helg. Fantastiskt att ni ger detta till män!"

"Bra inspirerande innehåll. Perfekt plats att vara på."

"Bra meditationsövningar. Vänligt bemötande."

"Fantastisk mat, bra organisation, inte för stressigt."
Den här helgen tar oss på en resa till läkning av relationer
Med tekniker som familjekonstellationer, EFT tapping (Emotional Freedom Technique), inre barn övningar och delningsgrupper kommer vi att skala av och släppa sånt som inte servar oss längre. Vi kommer även att öppna upp för kraften att vara oss själva allt mer. När kärleken flödar i vårt inre kommer den att flöda även i våra yttre relationer.
Kom i kontakt med förståelse och kärlek på livets stig
Denna retreat är grundad i Thich Nhat Hanhs Plum Village tradition av engagerad och tillämpad buddhism. Alla är välkomna att delta oberoende av tidigare erfarenhet, livs- och andliga åskådningar, ålder, etnicitet, kön, eller sexuell orientation. När en grupp människor kommer samman bildas en gemenskap av öppenhet och omsorg, som när glädje, frid, kärlek och frid i oss alla. Rabatt kan erhållas genom Mundekullafonden "Natthikos vänner" 
"Den mest berörande konsert jag någonsin upplevt"  Kenneth Kallin

Minneskonsert i Lund, 25 sept kl 19.00 (Även Livestreaming) 
Konserten innehåller låtar om försoning, att möta sorg, våga göra nya vägval i livet och försöka skapa mening för sig själv och andra. Konserten framförs bl.a. tillsammans med
Rickard Åström (Piano) , Jan Eric Ström (Gitarr), Tove Allerberg (Kör), Martin Löfgren (Gitarr), Anna Rasmussen (Dans)
Varma hälsningar
Mundekulla Retreat Center


Mundekulla 101, 36195, Långasjö, Sweden
You may unsubscribe or change your contact details at any time.