Subject: Boka tidigt - Kay Pollak, Cirkelläger, Man in mission

View this message online
LikeTwitterForward

Boka tidigt rabatt på följande tre events t.o.m fredag 31 jan

Kay Pollak lämnar ingen oberörd
Nu har du chansen! Välkommen till en inspirerande helgworkshop om att släppa taget om gamla ”offertankar” – och börja tänka på ett sätt som gör dig till en skapande kraft i ditt liv. En workshop fylld av lärdomar, skratt och insikter om hur våra tankar och trossatser påverkar våra liv. Du får energi, inspiration och verktyg om hur du kan ändra gamla förminskande tankar. Ett unikt tillfälle för dig som vill ta ett rejält kliv framåt i ditt liv. Kay är en av Sveriges främsta föreläsare sedan 30 år tillbaka. Hans entusiasm smittar av sig och han kan få det svåra att bli enkelt och självklart. Välkommen till en omvälvande och inspirerande upplevelse! Läs mer och boka här >> 

"Den finaste, mest värdefulla investeringen jag gett mig själv på länge."
Eva Sonesson

"Nu är jag redo att ge mig ut i världen och visa min storhet."
Tom Lindberg
Sommarläger för alla åldrar 
Vi skapar tillsammans en gemenskap där alla får utrymme och månar om varandra. Tryggheten vi bygger möjliggör stark personlig utveckling. Samtidigt äter vi god vegetarisk mat i vackra omgivningar.

Lägret passar alla livsfaser och alla åldrar. Barn inkluderas på ett naturligt vis. Vuxna utan barn likaså. Kom för att uppleva gemenskap och djupt lyssnande, känslomässig närhet, tacksamhet, lekfullhet och livsglädje. 
Familjerabatt, boka tidigt rabatt samt stöd kan sökas via Irenes fond
En helg för män !
"Man in mission" arrangeras för nionde gången och vill uppmuntra till en sund manlighet där män stödjer varandra för att bidra till en mer hållbar omvärld, på både det personliga och det mänskliga planet. Helgen erbjuder inspiration och stöd att växa som man, medmänniska och ledare. Vi berör teman såsom känslor, självinsikt, integritet och riktning. Kursen vänder sig till både till företagare samt privatpersoner och bjuder in till ett sammanhang som inte bygger på konkurrens, viljan att ha mer eller vara bättre än någon annan, utan snarare att samverka och skapa förutsättningar för att ge och dela med oss av våra gåvor och erfarenheter.



Varma hälsningar
Mundekulla Retreat Center
Mundekulla 101, 36195, Långasjö, Sweden
You may unsubscribe or change your contact details at any time.