Subject: Nieuws van CreaBead ❄ Op naar 2017!

Klik hier om onze nieuwsbrief online te bekijken.
Het jaar is alweer bijna voorbij. Voor ons een bewogen jaar met de verhuizing naar een grotere locatie. Het was een hele klus, maar we zijn enorm blij met de nieuwe mogelijkheden die het met zich meebrengt.

Voor het nieuwe jaar hebben we dan ook veel nieuwe kralen in de planning en zullen we vanzelfsprekend het Miyuki-assortiment verder uitbreiden. Graag horen we van jullie welke kleuren je graag toegevoegd ziet worden, mail hiervoor naar info@creabead.nl
De overduidelijke trend van dit jaar is het weven van armbanden en deze trend zet voorlopig nog sterk door. De weeframen worden door deze grote vraag gemakkelijk verkocht, welke automatisch ook de verkoop van delica’s stimuleren. Wij leveren een basis weefraam en een bijzondere Miyuki weefraam die erg populair is bij de ervaren gebruikers.
In deze nieuwsbrief dan ook de onvermijdelijke mededeling dat door ontwikkelingen in de economie en doorgevoerde prijsverhogingen van Miyuki we in het nieuwe jaar genoodzaakt zijn een aantal prijzen te verhogen. Deze aanpassingen zullen in de maand januari van komend jaar plaatsvinden.

Tot slot rest ons dan nog iedereen wederom hartelijk te bedanken voor het gestelde vertrouwen afgelopen jaar. We wensen iedereen liefdevolle kerstdagen, een goed uiteinde en een succesvol 2017! Graag tot ziens in het nieuwe jaar!

Met vriendelijke groeten,
Sandra, Carine, Ideke, Sophie, Brechtje, Janne en Quinn.

+3136 303 02 42 | info@creabead.nl | www.miyukigroothandel.nl
Waarom kopen bij CreaBead:
  • Scherpe prijzen met 10% korting bij bestellingen vanaf 500 euro en zelfs 15% korting bij bestellingen vanaf 1500 euro
  • Geen minimum totaalprijs bestelling
  • Geen verzendkosten vanaf bepaald bedrag
  • Snelle levering
  • Uitgebreid assortiment en handig zoekfilter voor het vinden van de juiste kralen
CreaBead, Herculeslaan 6, 5694VP, Son en Breugel, Netherlands
You may unsubscribe or change your contact details at any time.
Bewaren