Subject: Ziņu lapa MŪSU JAUNAIS STĀSTS Nr.17 / 2020. gada decembris

Ja vēstule nav redzama korekti, lūdzu apskatiet e-pastu pārlūkprogrammā
MŪSU JAUNAIS STĀSTS
Latvijas, Lietuvas un Baltkrievijas programmas ziņu lapa
2020. gada 23. decembris
Nr. 17
Priecīgus svētkus!
Šis 2020. gads bija patiesi pārmaiņu un izaicinājumu pilns gads. Ceram, ka varēsim iesoļot 2021. gadā, atstājot lielāko daļu izaicinājumu vecajā gadā. Novēlam sirsnīgus un mājīgus svētkus, baudot kopā būšanu ar saviem mīļajiem, pat ja ģimenes un lielāko daļu draugu šogad varam satikt tikai virtuāli. Daudz veselības, cerību un pacietības Jums visiem, Jūsu ģimenēm un draugiem! Priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu Jauno gadu!
Svētku receptes
Lielāko daļu laika pavadot mājās, daudzi no mums mēdz gatavot vairāk, it īpaši svētku laikā. Noteikti pārbaudiet pavārgrāmatas par latviešu, lietuviešu un baltkrievu pārrobežu reģionu virtuvi, ko sagatavojis mūsu garšīgais projekts “BELLA KULTŪRA” iedvesmai un jaunām garšām jūsu svētku galdam! Baudiet!
Rokdarbu dāvanas
Ar rokām darinātas dāvanas ir īpašas, jo tās var personalizēt, un tās vienmēr būs unikālas. Mūsu projekts “Atklājiet reģionu saknes” veido īsas epizodes par ziepju, auzu pārslu ķīseļa, misiņa rotu, sveču, piparkūku un citu dāvanu radīšanu. Tas arī aicina apmeklēt virtuālo Ziemassvētku izstādi, balsot par iecienītāko kompozīciju un, iespējams, laimēt arī balvas! Visas epizodes un kompozīcijas atradīsiet Rokišķu reģionālā muzeja Facebook lapā.
Šī ziņu lapa ir tapusi ar Eiropas Savienības finansiālo atbalstu. Par šīs ziņu lapas saturu pilnībā ir atbildīgs ATS un tas nekādā veidā nevar tikt izmantots, lai atspoguļotu Eiropas Savienības uzskatus.