Subject: filmajánló_8. Budapesti Építészeti Filmnapok

  

ELINDULT A 8. BUDAPESTI ÉPÍTÉSZETI FILMNAPOK

Szombaton és vasárnap egész nap a Toldi moziban!

A 8. Budapesti Építészeti Filmnapokon bebízonyítjuk, nincs menekvés az építészet elől! Több, mint 30 filmmel, beszélgetésekkel várunk a Toldi moziban. Alább pár ajánló mára és vasárnapra.
Filmajánló
 VETÍTÉS ÉS BESZÉLGETÉS 


2016. március 5. 17:00 Toldi mozi

A film építészekkel és a politikusokkal készített interjúkon keresztül mutatja be az újraegyesített Berlin városterveit. Vendégünk lesz a rendező, aki a vetítés előtt tart előadást. A film után a Széll Kálmán tér átalakításáról Zubreczki Dávid blogger (Urbanista) beszélget Maczó Balázs történész-kurátorral (Kiscelli Múzeum) és Fialovszky Tamás építésszel (Építész Stúdió).

 ELŐADÁS 

FREAK SHOW

2016. március 5. 21:00 Toldi Mozi

FREAKS freearchitects egy párizsi székhelyű építész-csapat. A kísérleti projekteket részesítik előnyben, munkáikat egyaránt jellemzik a kisebb léptékű művészeti installációk, mint a nagyszabású projektek. Dolgoznak többek közt a BIG-gel, de mellette rendszeresen készítenek videókat, installációkat. Erről beszélnek ma este.
 VETÍTÉS 

IDEGEN ÉS ISMERŐS

2016. március 6. 13:30 Toldi Mozi

Újravetítjük a filmet Todd Saunders új-fundland projektjéről. A film  lélegzetelállító képekkel mutatja be a Fogo-sziget hét évszakát, miközben a Fogo-szigeti szálló készül. A vetítésre az Urbanista bérlet is érvényes!
KORTÁRS ÉPÍTÉSZETI KÖZPONT - KÉK 
HUNGARIAN CONTEMPORARY ARCHITECTURE CENTRE 
M: +36 30 522 5994
E: info@kek.org.hu
LikeTwitter
Kortárs Építészeti Központ1111, Budapest, Bartók Béla út 10-12., Hungary
Bármikor leiratkozhat vagy módosíthatja adatait.

Technológia:
GetResponse