Subject: Trust your Architect! Ideiglenes építmények // Búcsú Pásztor Erika Katalinától // 13. Média Építészeti Díja

Ideiglenes építmények // Színházak és filmek építészete

Érdekel, kik tervezik a színházak és filmek hátterét adó építményeket? Szerinted is izgalmasak a díszletek és az ideiglenes építészet? A Trust your Architect! következő alkalmán olyan fiatal építészek beszélgetnek, akik aktívan belelátnak a színházak és filmek világába, hiszen ebben élnek, megrendelőik legtöbbször a rendezők!

Beszélgetőtársak: Vörös Márton, Debrei Nóra (SUFNI), Novák Zsófia (Scavenger Escape Budapest), Rózsa Anna


Időpont: 2017. november 6. 19:00
Helyszín: Kortárs Építészeti Központ (1111 Bartók Béla út 10-12.)

Facebook esemény és további részletek ezen a linken érhetőek el. 

A sorozatról:
A KÉK havi útbaigazító estje pályakezdőknek és pályatévesztőknek. Kezedben a diploma, de nem tudod, hogyan tovább? Melót keresel, külföldre mennél vagy irodát alapítanál? Értetlen a megrendelő? Elfajult a sokszög? A fiatal építészek élete nehéz. Gyere el és öntsd ki a szíved! Évente 600 építész végez ma Magyarországon. Mi lesz velük? Hová tartanak? A KÉK klubestjein utánajárunk.
GYÁSZ 

Búcsú Pásztor Erika Katalinától

Erika a KÉK alapításától fogva meghatározó személyes és szakmai inspiráció volt számunkra. Optimizmusa, bátorsága, lelkesedése és munkabírása legalább annyira egyedülálló volt, mint az ezeket egyensúlyban tartani képes életszeretete. Nem véletlen, hogy életműve legalább annyira szólt emberek és közösségek formálásáról, pályára állításáról, mint műalkotások létrehozásáról.

Erika munkája nélkül ma egészen más helyzetben lenne a hazai építészet. Nehéz elképzelni a hazai nyilvánosságot, szakmai közéletet, vagy akár a tervezői munkát az Építészfórum közege és figyelme nélkül. Erikának arra is jutott energiája, hogy összefoglaló művének, a szakma nyitott tudástárának a jövőjét megtervezze és pályára állítsa.

Szerencsések vagyunk, hogy kortársai lehettünk.

 DÍJÁTADÓ 


2017. november 18. 16:00-22:00 Európa Hajó

Szeretettel várjuk az év legizgalmasabb nyilvános építészeti eseményén az Európa Hajón, 2017. november 18-án szombaton du. 16:00-kor! Facebook esemény és részletek.
KORTÁRS ÉPÍTÉSZETI KÖZPONT - KÉK 
HUNGARIAN CONTEMPORARY ARCHITECTURE CENTRE 
M: +36 30 522 5994
E: info@kek.org.hu
LikeTwitter
Kortárs Építészeti Központ1111, Budapest, Bartók Béla út 10-12., Hungary
Bármikor leiratkozhat vagy módosíthatja adatait.

Technológia:
GetResponse