Subject: Pecha Kucha Night Budapest vol.51 Special Edition on Open Design_Új Közösségi kert_Volt Országos Villamos Teherelosztó bejárás_Yes, but there is a problem_Trust your architect!_Design Management Díj

  



2016. október 2-án a Muzikum Klub és Bisztróban különkiadással jelentkezik a Pecha Kucha Night Budapest! Érdekel az open design? Szeretnéd megtudni, hogy hogyan válhat a design tárgyakat fogyasztó nagyközönség proaktív alkotóvá és gyártóvá? A XXI. században a sharing economy és az open design társadalmi szerepe megkérdőjelezhetetlenné kezd válni, hiszen a rohamosan terjedő open source nyújtotta szolgáltatásokat egyre többen használják. A Design Hét Budapest fesztivál utolsó napján, Pecha Kucha szabályok szerint, ezekről a projektekről bővebben is hallhattok! Facebook esemény.
És még
 TOBORZÓ


jelentkezési határidő: 2016.09.30. 

A kertészkedés hobbi vagy életforma? Gyere és csatlakozz te is! Az IBIS Budapest Aero jóvoltából és támogatásával a környékbeli lakosoknak a KÉK Közösségi kertet szervez 2016 őszén. Jelentkezés és további információ.
 VÁROSI SÉTA


2016. október 3. 15:00 (1014 Budapest, Nádor utca 5-7.) 

A Virág Csaba által tervezett épület bontásának hírét sokan örömmel fogadták, míg az építész szakma nagy része érthető módon tiltakozik. De miért is olyan értékes ez az épület? Miért itt és így épült meg? Milyen tervek készültek átalakítására az utóbbi egy-két évben? A séta során választ kaphattok ezekre a kérdésekre is, valamint kívül-belül bejárhatjátok és megismerhetitek az épület tereit, szerkezeteit, részleteit. Gyertek! Regisztráció.

 KIÁLLÍTÁS 


2016. október 8. 19:00 BETA - Temesvári Építészeti Biennálé 

A KÉK társszervezésében a kiállítás körkép a közel-kelet európai városok jövőképének aktuális helyzetéről. Esettanulmányokon keresztül olyan új szakpolitikai és gyakorlati stratégiákat mutat be, melyek megkísérlik újraszervezni a városi közjavak szabályozásának, tervezésének és fenntartásának hagyományos módjait. A kiállítás október 30-ig megtekinthető. 

 BESZÉLGETÉS 


2016. október 10. 19:00 ProjektPlacc (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A)

Folytatódik a KÉK elmúlt évben megkezdett beszélgetéssorozata! Ezúttal új helyszínen a Vodafone You Projektplacc közösségi terén. Az első alkalom témája: DLA, PHD és egyéb tudományok. Mit érnek ezek egy építész karrierjében, van-e értelme ma tudományos pályára állni? Részletek.

 DESIGN MANAGEMENT DÍJ 2016 


Elismerő oklevélben részesült a KÉK C10 kampánya

Elismerő oklevélben részesült a KÉK C10 kampánya a Design Management Díj keretében, melyet a Design Hét Budapest 2016 megnyitóján adtak át. Ezúton is köszönjük a sok támogatást, Kiss Miklósnak, a Hübris Sörfőzdének, VPI Betonmanufaktúrának, az Élesztő Sörműhelynek az együttműködést!


KORTÁRS ÉPÍTÉSZETI KÖZPONT - KÉK 
HUNGARIAN CONTEMPORARY ARCHITECTURE CENTRE 
M: +36 30 522 5994
E: info@kek.org.hu
LikeTwitter
Kortárs Építészeti Központ1111, Budapest, Bartók Béla út 10-12., Hungary
Bármikor leiratkozhat vagy módosíthatja adatait.

Technológia:
GetResponse