Subject: Meghívó - DANUrB+ Zárókonferencia és Sajtótájékoztató

Tisztelt Meghívott!

Ezúton tisztelettel meghívom a harmadik nemzetközi Interreg DANUrB+ konferenciára, ami egyben a három éves projekt záróeseménye is. A zárókonferencia december 12-én 9 órától kezdődik, a Kristály Színtéren.


A DANUrB+ (Danube Urban Brand+) egy nemzetközi projekt, melynek célja a Duna menti országok összekapcsolása a kulturális örökségeink által: a helyi együttműködések és fenntartható turizmus elősegítése, a kulturális hagyományokra és értékekre épülő fejlesztések, akciótervek kidolgozása és rendezvények megvalósítása.


A DANUrB+ zárókonferencia - A Journey Connecting Communities - fókuszában a DANUrB+ eredmények értékelése és a Duna menti közösségek jövője áll.  Meghívott előadóink egész Európából érkeznek, hogy megosszák saját tapasztalataikat és gondolataikat a fenntartható városhasználatot és turizmust övező kérdésekről. 


A rendezvény célja, hogy szélesebb közönségnek mutassa meg, hogyan teremthető meg a kulturális kohézió a Duna-régióban a helyi közösségek bevonásával, az épített, természeti és kulturális örökség újra-értékelésével, valamint a fenntartható turizmus és a regionális márkaépítés fejlesztésével. A nap folyamán a vendégeknek lehetősége lesz megismerni a teljes DANUrB+ partnerséget, valamint az Európa számos országából érkező szakmai előadókat


A konferencia zárásaként egy networking estét szervezünk, majd a program a Toldi Moziban folytatódik, ahol megtekinthető lesz az “Eyes of the Danube - A journey connecting communities” DANUrB+ dokumentumfilm premierje, amit egy sajtókonferencia előz meg.

Előzetes program:

Konferencia program a Kristály Színtéren

09:00–13:00 - Highlights of DANUrB+

13:00-14:00 - Svédasztalos ebéd a helyszínen

14:00-17:15 - DANUrB Perspektívák

17:30-19:00 - Networking est és vacsora a helyszínen

“Eyes of the Danube” dokumentumfilm premier a Toldi Moziban

20:00-20:30 - Welcome drinks

20:30-21:00 - Sajtókonferencia

21:00 - 22:00 - Eyes of the Danube - DANUrB+ dokumentumfilm premier

22:00-23:00 - Informális záró beszélgetések és koccintás

23:00 - After party

A végleges program és az előadók teljes névsora a KÉK honlapján és a konferencia Facebook eseményében lesz kihirdetve.

A programon való részvétel teljesen ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A konferencia teljes egészében angol nyelvű. Amennyiben a sajtó munkatársaként érkezik a konferencia bármelyik részére, kérjük, hogy a regisztráció végén ezt megjegyzésben jelezze felénk!


  • Regisztráció “A Journey Connecting Communities - DANUrB+ Closing Conference”

  • Regisztráció “Eyes of the Danube” Dokumentumfilm premier és sajtótájékoztató 


Amennyiben részletesebben is megismerné a DANUrB+ projektet, látogasson el a weboldalunkra vagy Facebook oldalunkra. Ha bármilyen kérdés merülne fel, írjon nekünk a danurb@kek.org.hu e-mail címre!


Bízunk benne, hogy személyesen is köszönthetjük Budapesten a zárókonferencián!

Üdvözlettel,

DANUrB+ csapata


Amennyiben az eseményről előzetesen is beszámolnának a zárókonferencia sajtóhíre ezek a linken található: DANUrB+ Zárókonferencia

Képanyag pedig itt érhető el: KÉPEK


Technológia:
GetResponse